Bir de anlamazlar diye millete atıp tutuyordun, ironik olmuşBunu inançlı kişilerde dibine kadar görüyoruz. Ateist olmakla alakası yok.
Söylediği şeyde anlaşılmayacak hiçbir şey yok. Polemik yaratmak için yazıyorsun şuan.Bir de anlamazlar diye millete atıp tutuyordun, ironik olmuş
Bunu inançlı kişilerde dibine kadar görüyoruz. Ateist olmakla alakası yok.
Kime atıp tutmuşum anlamadım? Bir şeyi yanlış anladın galiba.Bir de anlamazlar diye millete atıp tutuyordun, ironik olmuş
Bana demiştin ya anlamazlar gibisinden, onu kastediyor muhtemelen.Kime atıp tutmuşum anlamadım? Bir şeyi yanlış anladın galiba.
Anlaşılmayacak bir şey yok evet. Haklı olarak "ateist bir kimseden âhlaki davranmasını da bekleyemeyiz" denmiş, arkadaşta inananlarda görüyoruz gerek yok demiş, inananlar yapıyor diye dinde böyle mi geçmek zorunda? İşte araştırmayıp ateist olanlar böyle ateist oluyor, kula bakıp dini yorumluyor.Söylediği şeyde anlaşılmayacak hiçbir şey yok. Polemik yaratmak için yazıyorsun şuan.
Buna cevap olarak yazmış;
Ateist bir kimseden âhlaki davranmasını da bekleyemeyiz. Mesela çıkarları için yalan da söyleyebilir, iftira da atabilir, insanları dolandırabilir de çünkü ona göre ölümden sonrası toprak olmak, yok olmak, hesap vereceği bir yer olmadığına inanır.
Alınmış herhalde .dBana demiştin ya anlamazlar gibisinden, onu kastediyor muhtemelen.
E sende kula bakıp ateistleri yargılıyor yorumluyorsun? Bak haklı olarak denmiş diyorsun.Anlaşılmayacak bir şey yok evet. Haklı olarak "ateist bir kimseden âhlaki davranmasını da bekleyemeyiz" denmiş, arkadaşta inananlarda görüyoruz gerek yok demiş, inananlar yapıyor diye dinde böyle mi geçmek zorunda? İşte araştırmayıp ateist olanlar böyle ateist oluyor, kula bakıp dini yorumluyor.
Tam olarak Türkiye bu.Liseli bazı insanlar örnek verilebilir, çoğu bir şey bilmeden havalı olmak için tercih eder az bir kısmı da gerçekten araştırır.
Nasıl yani ateistlik bir din mi senin görüşüne göre? Ateist istediğini yapar sorgulayanı olmaz, çalar, soyar, öldürür, cezası yoktur. Dinlerde bunların sonucunda ceza alırsın, inançlı kimselerde o yüzden bunları göremezsin, görürsen zaten sıkıntı inandığı şeyde değil gerçekten inanıp inanmadığıdır.E sende kula bakıp ateistleri yargılıyor yorumluyorsun? Bak haklı olarak denmiş diyorsun.
Tam tersine orası sadece birbirine imalı bir şekilde hakaret eden, karşı tarafı küçümseyen ve farklı düşüncelere sahip olmayan NasılAteistOlunur.com'dan seri üretimle çıkmış hawlı veya "sorgulamış" robotik tiplerle dolu. Burada ise saygılı bir ortam var, din ve felsefeden bahsedebiliyorsun, orada 2. sayfada savaş çıkıyor.TP'de bu tür konulara bakarsan eğer herkesin birbiriyle saygılı bir biçimde ve olgunca tartıştığını görürsün. Maalesef buradaki kültür ve yaş seviyesi düzgünce tartışmaya engel oluyor. Buradaki insanlar genelde DC'de Allah'a söven ya da inançları ve değerleri küçümseyen tipler. O yüzden tartışmaya ve cevap vermeye değecek insanları konuda bulup cımbızla çekmeye çalışıyoruz maalesef.
Burda da bazıları çekemiyor malesef.Tam tersine orası sadece birbirine imalı bir şekilde hakaret eden, karşı tarafı küçümseyen ve farklı düşüncelere sahip olmayan NasılAteistOlunur.com'dan seri üretimle çıkmış hawlı veya "sorgulamış" robotik tiplerle dolu. Burada ise saygılı bir ortam var, din ve felsefeden bahsedebiliyorsun, orada 2. sayfada savaş çıkıyor.
Ben niye tam tersini görüyorum allah allah, bu forumda cevap verip muhattap olunacak cinste insanları mumla arıyorum.Tam tersine orası sadece birbirine imalı bir şekilde hakaret eden, karşı tarafı küçümseyen ve farklı düşüncelere sahip olmayan NasılAteistOlunur.com'dan seri üretimle çıkmış hawlı veya "sorgulamış" robotik tiplerle dolu. Burada ise saygılı bir ortam var, din ve felsefeden bahsedebiliyorsun, orada 2. sayfada savaş çıkıyor.