Neler Yeni

Ateizm Nedir, Ne Demektir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Sagittarius

80+ Silver
Ya Allah in varligina inanmayan gavurlar iste her turlusu var biri agnostik olur biri ateist biri deist olur yani bunlar kendisini hawali sana ergenler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,420
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bunu technopat yazsaydım büyük kaos çıkardı.
TP'de bu tür konulara bakarsan eğer herkesin birbiriyle saygılı bir biçimde ve olgunca tartıştığını görürsün. Maalesef buradaki kültür ve yaş seviyesi düzgünce tartışmaya engel oluyor. Buradaki insanlar genelde DC'de Allah'a söven ya da inançları ve değerleri küçümseyen tipler. O yüzden tartışmaya ve cevap vermeye değecek insanları konuda bulup cımbızla çekmeye çalışıyoruz maalesef.

Sagittarius

80+ Silver
TP'de bu tür konulara bakarsan eğer herkesin birbiriyle saygılı bir biçimde ve olgunca tartıştığını görürsün. Maalesef buradaki kültür ve yaş seviyesi düzgünce tartışmaya engel oluyor. Buradaki insanlar genelde DC'de Allah'a söven ya da inançları ve değerleri küçümseyen tipler. O yüzden tartışmaya ve cevap vermeye değecek insanları konuda bulup cımbızla çekmeye çalışıyoruz maalesef.
Ateizm inanc demek bana sacma geliyor ama kalaninin inanc oldugu normal geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü burada velet sayısı çok.
O yüzden senin gibi düşünenlerin sayısı da çok olduğu için mesele de çıkmıyor.
Anladın mı ;)
Inan bana TP de velet daha fazla

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Uzun zamandır tp yoktum ve ayet atanlar var konu alakasız mesaj yazmalar var şimdik varmı bilmiyorum TP saygısız kitle var eski tip daha iyidi bence.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Hocam deistligi de anlatabilirmisiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom