diekatze
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 670
Ahahaha. @Harley Quinn❖Çünkü burada velet sayısı çok.
O yüzden senin gibi düşünenlerin sayısı da çok olduğu için mesele de çıkmıyor.
Anladın mı![]()
Ahahaha. @Harley Quinn❖Çünkü burada velet sayısı çok.
Anladın mı![]()
TP'de bu tür konulara bakarsan eğer herkesin birbiriyle saygılı bir biçimde ve olgunca tartıştığını görürsün. Maalesef buradaki kültür ve yaş seviyesi düzgünce tartışmaya engel oluyor. Buradaki insanlar genelde DC'de Allah'a söven ya da inançları ve değerleri küçümseyen tipler. O yüzden tartışmaya ve cevap vermeye değecek insanları konuda bulup cımbızla çekmeye çalışıyoruz maalesef.Bunu technopat yazsaydım büyük kaos çıkardı.
Ateizm inanc demek bana sacma geliyor ama kalaninin inanc oldugu normal geliyorTP'de bu tür konulara bakarsan eğer herkesin birbiriyle saygılı bir biçimde ve olgunca tartıştığını görürsün. Maalesef buradaki kültür ve yaş seviyesi düzgünce tartışmaya engel oluyor. Buradaki insanlar genelde DC'de Allah'a söven ya da inançları ve değerleri küçümseyen tipler. O yüzden tartışmaya ve cevap vermeye değecek insanları konuda bulup cımbızla çekmeye çalışıyoruz maalesef.
Inan bana TP de velet daha fazlaÇünkü burada velet sayısı çok.
Anladın mı![]()
Uzun zamandır tp yoktum ve ayet atanlar var konu alakasız mesaj yazmalar var şimdik varmı bilmiyorum TP saygısız kitle var eski tip daha iyidi bence.TP'de bu tür konulara bakarsan eğer herkesin birbiriyle saygılı bir biçimde ve olgunca tartıştığını görürsün. Maalesef buradaki kültür ve yaş seviyesi düzgünce tartışmaya engel oluyor. Buradaki insanlar genelde DC'de Allah'a söven ya da inançları ve değerleri küçümseyen tipler. O yüzden tartışmaya ve cevap vermeye değecek insanları konuda bulup cımbızla çekmeye çalışıyoruz maalesef.
instagram yorumlarının %70 iTR ateistleri:Allahı yedim
-Afied
bu yanı başka açıklaması yok
Ateizm'in ne farkı var?Ateizm inanc demek bana sacma geliyor ama kalaninin inanc oldugu normal geliyor
Hic bir se inancı olmayan biseye inanc demek sana dogru geliyorsa o sana bana yanlış geliyorAteizm'in ne farkı var?
Yaratıcının varlığını kabul edip hiç bir dine inanmamakHocam deistligi de anlatabilirmisiniz.
Allah in varligini kabul ediyor ama ilahi kitaplar peygamberler vb. Kabul etmiyorHocam deistligi de anlatabilirmisiniz.
Detaylica istedim oyuzdenYaratıcının varlığını kabul edip hiç bir dine inanmamak
O kadar bilgili değilim maalesef, ilk defa sizden duydum.Bide panteistlik hocam