Ateizm Nedir, Ne Demektir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya Allah in varligina inanmayan gavurlar iste her turlusu var biri agnostik olur biri ateist biri deist olur yani bunlar kendisini hawali sana ergenler

Bunu technopat yazsaydım büyük kaos çıkardı.
TP'de bu tür konulara bakarsan eğer herkesin birbiriyle saygılı bir biçimde ve olgunca tartıştığını görürsün. Maalesef buradaki kültür ve yaş seviyesi düzgünce tartışmaya engel oluyor. Buradaki insanlar genelde DC'de Allah'a söven ya da inançları ve değerleri küçümseyen tipler. O yüzden tartışmaya ve cevap vermeye değecek insanları konuda bulup cımbızla çekmeye çalışıyoruz maalesef.

TP'de bu tür konulara bakarsan eğer herkesin birbiriyle saygılı bir biçimde ve olgunca tartıştığını görürsün. Maalesef buradaki kültür ve yaş seviyesi düzgünce tartışmaya engel oluyor. Buradaki insanlar genelde DC'de Allah'a söven ya da inançları ve değerleri küçümseyen tipler. O yüzden tartışmaya ve cevap vermeye değecek insanları konuda bulup cımbızla çekmeye çalışıyoruz maalesef.
Ateizm inanc demek bana sacma geliyor ama kalaninin inanc oldugu normal geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü burada velet sayısı çok.
O yüzden senin gibi düşünenlerin sayısı da çok olduğu için mesele de çıkmıyor.
Anladın mı ;)
Inan bana TP de velet daha fazla

Uzun zamandır tp yoktum ve ayet atanlar var konu alakasız mesaj yazmalar var şimdik varmı bilmiyorum TP saygısız kitle var eski tip daha iyidi bence.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,796
Üyeler
197,045
Son üye
Twelvejan
Geri