Atlantisnet Gigapon İnternet

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Arkadaşlar esenyurtta çoğu binaya kendi kutularını koymaya başlamışlar bizim binayada koymuşlar kullanan var mı Gigapon internet veriyor şuan 1000e1000 geliyor nasıldır acaba bilen var mı yorumlara baktım şikayet eden var ama edenlerin hepsi adsl 20lik paket kullananlar

Ekran Görüntüsü (53).png

Arkadaşlar esenyurtta çoğu binaya kendi kutularını koymaya başlamışlar bizim binayada koymuşlar kullanan var mı Gigapon internet veriyor şuan 1000e1000 geliyor nasıldır acaba bilen var mı yorumlara baktım şikayet eden var ama edenlerin hepsi adsl 20lik paket kullananlar

Alıntıyı görüntüle
Ben geçen hafta bağlattım 930 download 960 upload alıyorum lol ms'im 2 yada 3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca 239 tl ödüyorum 300 mü olmuş fiyatları :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca 239 TL ödüyorum 300 mü olmuş fiyatları :)
Aynen şuan 300 TL almayı düşünüyorum ama ilk defa duydum tereddütte kaldım ve yılbaşından sonra zam yaparlar mı acaba

Ben 7 aydır kullanıyorum ne tekmele ne sorun oluştu. Evlenmeden önce deli dana gibi net ararken hiç bir firma boş port yok diye net veremedi. Saolsun Atlantis binamda alt yapısı varmış aradım ertesi gün gelip online ettiler.

Aynen şuan 300 TL almayı düşünüyorum ama ilk defa duydum tereddütte kaldım ve yılbaşından sonra zam yaparlar mı acaba
valla zam yemiş zaten 239 TL ödüyordum 1000 paketine 300 yapmışlar. Yeni yıl fiyatı 300 galiba

onu öğrenip geçebilirim belki şuan türknet var o zam yaparsa kesin geçerim
türknetin kendi altyapısı varsa geçmene gerek yok sonuçta o da 1000 veriyor ama yoksa geçilir o hızın tadını alman lazım :)

türknetin kendi altyapısı varsa geçmene gerek yok sonuçta o da 1000 veriyor ama yoksa geçilir o hızın tadını alman lazım :)
türknetin altyapısı yok ya 100lük paketten 55e 6 7 falan alıyorum o yüzden zam durumuna göre geçebilirim

türknetin altyapısı yok ya 100lük paketten 55e 6 7 falan alıyorum o yüzden zam durumuna göre geçebilirim
bütçen el veriyorsa geçmeni tavsiye ederim gerçekten o hızlarda bir şeyler indirmek yayın açmak falan ayrı bir keyif

Brom sizin oraya ne zaman geldiler bekliyorum bende Yeşilkente döşüyolar şuan
1 2 ay oluyor ama bağlatmadım henüz bu konuya yorum yapan arkadaşlardan birisi sanki sıkınıtı yaşamış konu açmıştı o yüzden uğraşmak istemedim

Peki yeşilkent'demi oturuyorsun brom ?
Aynen knk Yeşilkent ama şöyle bir şey var eskulenin arka taraflarında bir yere de Yeşilkent diyolar orayı diyorsan orda değilim devlet hastanesinin orda var yesilkent mahallesi ordayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri