🔥İndirim Attack Shark X65 HE RGB 8000Hz Rapid Trigger Snap Tap0.01mm Manyetik 2.125 tl

Hocam manyetik switch ve 8k olması bu klavyelerin özelliği. Ben aramıyorum manyetik olsun 8k olsun diye. 2 model vardı biri bu biri g75pro gittim g75pro aldim benim için önemli değil ama fps oynayanlar için önemli sanırım 8k olmasindan dolayi switchlerin de tepki süreleri aynı şekilde.
Hocam numpad ve f tuşları arayan biriyim de adam akıllı yok sanırım bahsettiğin özelliklerde bir klavye fiyat dip olup bir sürü iyi özellik sunan f75 sattım kara kara düşünüyordum ne alabilirim yerine diye 75 dediğiniz hangisi fps oyuncusuyum hız benim için önemli açıkçası mekanik sesli olmasını severim ayrıca ace 60 pro alınır mı mesela yada dizin dediğinizi linki var atarsanız hangisi daha iyidir acaba

Hocam numpad ve f tuşları arayan biriyim de adam akıllı yok sanırım bahsettiğin özelliklerde bir klavye fiyat dip olup bir sürü iyi özellik sunan f75 sattım kara kara düşünüyordum ne alabilirim yerine diye 75 dediğiniz hangisi fps oyuncusuyum hız benim için önemli açıkçası mekanik sesli olmasını severim ayrıca ace 60 pro alınır mı mesela yada dizin dediğinizi linki var atarsanız hangisi daha iyidir acaba

Benim dediğim bu idi ,bitmis hocam şuanlık tekrar gelir birkaç gun icinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Auladan daha iyi bence de aulayi da gördüm

aüğsdplğiasdasd olum zaten gaminggentr de mchose var hall efect 8khz bir allahın kulu görmedi mi ??

ne zamandır bu fiyatta hemde buna saldırma sebebiniz ne

attack sharktan daha iyi olduğuna eminim malzeme kalitesinin
Attack shark mı yoksa mchose mı daha iyi hocam lütfen yardım edin teşekkürler

Auladan daha iyi bence de aulayi da gördüm
aula daha iyidi bence

Mesela neyi hocam ? Hissiyatı falan bu çok daha iyi geldi tuşlara ilk elinizi attığınızda bile farkli hissediyorsunuz
Switchi sesi , kasasının ses yalıtımı (çok önemlidir) başka bişeyede gerek yok zaten
Tuşları ilk elinde aldığında ne farkı hissettinki

Alınır mı ? kablosuz mu göremedim
worth değilse ne alınır

Kablosuz olarak buna benzer aynı ne var bu fiyat bandında

Switchi sesi , kasasının ses yalıtımı (çok önemlidir) başka bişeyede gerek yok zaten
switch sesi ve kasa yalıtımında ne hissettin? ikisini de kullandığından emin misin sen?

Kablosuz olarak buna benzer aynı ne var bu fiyat bandında
bu fiyat bandında kablosuzu yok kablolusu ise 3 rakibi var

akko %60 vardı 8khz manyetik
madlison vardı
mchose %60 var birde

kablosuzları var fiyat artıyor fazlaca

switch sesi ve kasa yalıtımında ne hissettin? ikisini de kullandığından emin misin sen?

bu fiyat bandında kablosuzu yok kablolusu ise 3 rakibi var

akko %60 vardı 8khz manyetik
madlison vardı
mchose %60 var birde

kablosuzları var fiyat artıyor fazlaca
sadece kendi switchiyle değil başka switchler takarakda test ettim aulanın verdiği sesler daha iyidi, evet kullandım kardeşim başka sorun varmı

g75'in keycapsleri daha kaliteli hissiyata sahip aula space tuşu ve knob harici geri kalıyor aulanın space sesine hastayım onun dışı g75 pro fiyatı da göz önüne aldığımızda daha iyi bir seçenek kasa yalıtımları birbine çok yakın

g75'in keycapsleri daha kaliteli hissiyata sahip aula space tuşu ve knob harici geri kalıyor aulanın space sesine hastayım onun dışı g75 pro fiyatı da göz önüne aldığımızda daha iyi bir seçenek kasa yalıtımları birbine çok yakın
g75 hangi fiyattan hesaba kattın, aualın space gerçekten iyidi bu arada
aulanın geri kalan şeyi bi tek kaycep knob harici geri kalan şey ne mesela sana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,028
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri