Neler Yeni

ATX,MATX nedir hangi anakartlar buna örnektir

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostlar MATX anakartların boyutu sanırsam daha küçük oluyor peki bunun olumsuz bir yönü var mı mesela soğutucu sığmama tarzı ?@crazyreign

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Yanlış Bilgilendirme
Ram slotları daha az oluyor B450(m) s2h mesela matx.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dostlar MATX anakartların boyutu sanırsam daha küçük oluyor peki bunun olumsuz bir yönü var mı mesela soğutucu sığmama tarzı ?@crazyreign
Ram desteği konusunda farkliklar oluyor çoklu ekran kartinda farklilik var birde portlarda farklilik oluyor ama performans bakimindan fark yok fps olarak aynisinı alirsin.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ram desteği konusunda farkliklar oluyor çoklu ekran kartinda farklilik var birde portlarda farklilik oluyor ama performans bakimindan fark yok fps olarak aynisinı alirsin.
Çoklu ekran kartı kullanmayın... önermeyin. Çiko üzgün müzgün atma kötü oluyor diye biliyorum testleri görmüştüm. Bilgili insanlardan da dyüymuştum. @Çikohan

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Sonunda genellikle hatta yanlış bilmiyorsam hepsinin sonunda M ibaresi var bu da matx demek

Top Bottom