EvetB450M-K da MATX o zaman
Evet, sonundaki ''M'' ibaresinden bunu anlayabilirsin zaten.B450M-K da MATX o zaman
Soğutucu sığmama kasayla alakalı.Dostlar MATX anakartların boyutu sanırsam daha küçük oluyor peki bunun olumsuz bir yönü var mı mesela soğutucu sığmama tarzı ?@crazyreign
Her zaman RAM slotu az olacak diye bir şey yok, mATX olup 4 RAM slotuna sahip olan anakartlar da var.Ram slotları daha az oluyor B450(m) s2h mesela matx.
Ram desteği konusunda farkliklar oluyor çoklu ekran kartinda farklilik var birde portlarda farklilik oluyor ama performans bakimindan fark yok fps olarak aynisinı alirsin.Dostlar MATX anakartların boyutu sanırsam daha küçük oluyor peki bunun olumsuz bir yönü var mı mesela soğutucu sığmama tarzı ?@crazyreign
Çoklu ekran kartı kullanmayın... önermeyin. Çiko üzgün müzgün atma kötü oluyor diye biliyorum testleri görmüştüm. Bilgili insanlardan da dyüymuştum. @ÇikohanRam desteği konusunda farkliklar oluyor çoklu ekran kartinda farklilik var birde portlarda farklilik oluyor ama performans bakimindan fark yok fps olarak aynisinı alirsin.
Sonunda genellikle hatta yanlış bilmiyorsam hepsinin sonunda M ibaresi var bu da matx demekDostlar MATX anakartların boyutu sanırsam daha küçük oluyor peki bunun olumsuz bir yönü var mı mesela soğutucu sığmama tarzı ?@crazyreign
Her zaman olucak demedim genellikle daha az oluyor ? raporlayacak bir şey yoktu iyi günler.Her zaman RAM slotu az olacak diye bir şey yok, mATX olup 4 RAM slotuna sahip olan anakartlar da var.
Yalnız ben raporlamadımHer zaman olucak demedim genellikle daha az oluyor ? raporlayacak bir şey yoktu iyi günler.