Ben klavye kronik sorunlu dediğimde saldırmışlardı bana. Klavyede kronik tuş basmama sorunu vardı bir de bu bluetooth sorunu yaşayan insanlar çıkmaya başladı.Her klavye konusu altına Auu yazan arkadaşların burada yardımcı olmasını bekliyorum.
Ben klavye kronik sorunlu dediğimde saldırmışlardı bana. Klavyede kronik tuş basmama sorunu vardı bir de bu bluetooth sorunu yaşayan insanlar çıkmaya başladı.Her klavye konusu altına Auu yazan arkadaşların burada yardımcı olmasını bekliyorum.
Aula f75 brooooHer klavye konusu altına Auu yazan arkadaşların burada yardımcı olmasını bekliyorum.
2.4 al dongle pcye bağla fn+~ veua fn+1 basılı tutnihayetinde çin malı hocam ne beklenir
Dongle eşleştir2.4 al dongle pcye bağla fn+~ veua fn+1 basılı tut
klavye de fn + " tuşuna birkaç saniye basılı tuttum daha sonra windows ta kullandığım için fn + w tuşuna birkaç saniye basılı tuttum bağlantı sağlandı. dongle ile eşleme bu şekilde yapılıyordu işinize yarar umarım.test ettim ancak dibine kadar girince calısıyor onda da takılma vs. yapıyor 2. el oldugunu belirtmemin sebebi iade edemeyecegımı gostermek ıcın
Hocam aynen öyle gerçekten hem fiyat olarak hemde kalite olarak fazlasıyla iyi herkes peynir ekmek gibi aldı diye kin besliyorlar. Bu fiyata 500-600 Tl'ye güzel bi kablosuz hot-swap klavye nerde var. İki tane aldım gayet memnunum. Bazı problemler çıkıyor bunlarda kullanıcıların klavyenin işlevlerini bilmemesiyle alakalı genelde işte fn+q yapıyorlar bilmeden alt F4 sayfa değiştiriyor. Demiyorumki herkes bilmek zorunda ama direkt konu açıp bozuk klavye yazanlar oluyor. Ön yargı fazla gerçektende kullanıp parasına göre bu klavye leş diyen kimseyi görmedim kötüleyenler hiç kullanmayan kişiler oluyor.6 aulanın kutusunu açıp test ettim en ufak sorun çıkmadı 2 sini aktif kullanıyorum 1 I kardeşimde sanki parası cebimize giriyormuş gibi tavır yapıyorsunuz düşük bütçe kablosuz klavye isterseniz yine öneririm alırsın almazsın kimsenin umrunda olmaz kapalı 3 tane sattım en ufak dönüş olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@freygasm hocam bi bilgin varsa yardımcı olur musun
Bilmiyor üstüne araştırmıyorlar sonra bozuk klavye kronik sorunlu diye konular açılıyor bende de 2 adet var hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadarHocam aynen öyle gerçekten hem fiyat olarak hemde kalite olarak fazlasıyla iyi herkes peynir ekmek gibi aldı diye kin besliyorlar. Bu fiyata 500-600 Tl'ye güzel bi kablosuz hot-swap klavye nerde var. İki tane aldım gayet memnunum. Bazı problemler çıkıyor bunlarda kullanıcıların klavyenin işlevlerini bilmemesiyle alakalı genelde işte fn+q yapıyorlar bilmeden alt F4 sayfa değiştiriyor. Demiyorumki herkes bilmek zorunda ama direkt konu açıp bozuk klavye yazanlar oluyor. Ön yargı fazla gerçektende kullanıp parasına göre bu klavye leş diyen kimseyi görmedim kötüleyenler hiç kullanmayan kişiler oluyor.
2.4ghz cihazlar çakışıyor olabilir. Farklı usv portu deneyin veya cihazları uzaklaştırın birbirinden. Bende ve çevremde 16-17aulada herhangi bi sorun olmadı .6 aulanın kutusunu açıp test ettim en ufak sorun çıkmadı 2 sini aktif kullanıyorum 1 I kardeşimde sanki parası cebimize giriyormuş gibi tavır yapıyorsunuz düşük bütçe kablosuz klavye isterseniz yine öneririm alırsın almazsın kimsenin umrunda olmaz kapalı 3 tane sattım en ufak dönüş olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@freygasm hocam bi bilgin varsa yardımcı olur musun
Hocam aynen öyle gerçekten hem fiyat olarak hemde kalite olarak fazlasıyla iyi herkes peynir ekmek gibi aldı diye kin besliyorlar. Bu fiyata 500-600 Tl'ye güzel bi kablosuz hot-swap klavye nerde var. İki tane aldım gayet memnunum. Bazı problemler çıkıyor bunlarda kullanıcıların klavyenin işlevlerini bilmemesiyle alakalı genelde işte fn+q yapıyorlar bilmeden alt F4 sayfa değiştiriyor. Demiyorumki herkes bilmek zorunda ama direkt konu açıp bozuk klavye yazanlar oluyor. Ön yargı fazla gerçektende kullanıp parasına göre bu klavye leş diyen kimseyi görmedim kötüleyenler hiç kullanmayan kişiler oluyor.
Bilmiyor üstüne araştırmıyorlar sonra bozuk klavye kronik sorunlu diye konular açılıyor bende de 2 adet var hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar
Dostum tuşları çalışmayan bir klavyenin nesini araştıralım aynı sorunu bende yaşadım tuşun teki çalışmadığı için geri yolladım. FN kombinasyonları, driver yüklemeleri, klavyeye reset falan her şeyi denedim daha sonra iade ettim. Senin bahsettiğin kişiler genelde mac moduna alıp bozulduğunu zannedenler veya klavyeye res attıktan sonra toggle butonunun ışığı kısıp arttırmaya başlayıp insanların bu tuşu bozulduğunu zannetmesidir fakat bunun haricinde oluşan tuş basmama sorunlarının, bluetooth bağlantı sorunlarının, 2.4 ve bluetooth kopma sorunlarının sebebi insanlar değil klavye.Bilmiyor üstüne araştırmıyorlar sonra bozuk klavye kronik sorunlu diye konular açılıyor bende de 2 adet var hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar
Switch değiştirmeyi denedin mi?Aynen kanzi bilmiyoruz o yüzden klavye bozuluyor kesinlikle. Peki bana söyler misin bu sorunu nasıl çözeceğimi bi yardımcı ol bana .