Bekir Küllac
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
garanti ve iade durumunda güvenilir mi??
Son düzenleme:
Hocam, gönderdiğim linkteki ürünün fiyatıyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Sizce bu fiyata değer mi yoksa daha uygun bir seçenek bulabilir miyim? Sadece fikir almak istemiştim ama beklediğimden biraz daha şakacı (ve sanki biraz da alaycı) bir üslupla karşılaştım. İroni bile olsa daha nazik bir yaklaşım tercih ederdim.YOK ALINMAZ O YÜZDEN BİNLERCE SATTI VE 700 SAYFA KONUŞULDU FORUMDA (!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@freygasm
Bakın mesela bu beyfendi gibi bir cevap bekliyordum. Neden mesela kronik sorunlu?ALMAYIN KRONİK SORUNLU FORUMDA ÖVÜLMESİ TAMAMEN KOLPA !
Knk Alma Sakın Çok kötü leş aynı kaliteyi çok daha ucuza bulursun Türkiyede !
BsjsjsnsnbsBakın mesela bu beyfendi gibi bir cevap bekliyordum. Neden mesela kronik sorunlu?
capslocku bilerek açmadım arkada cs oynuyorum oradan açık kaldıHocam, gönderdiğim linkteki ürünün fiyatıyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Sizce bu fiyata değer mi yoksa daha uygun bir seçenek bulabilir miyim? Sadece fikir almak istemiştim ama beklediğimden biraz daha şakacı (ve sanki biraz da alaycı) bir üslupla karşılaştım. İroni bile olsa daha nazik bir yaklaşım tercih ederdim.
Bana bu klavyeyi ona karşılık tercih etmemem için bir neden söyleyebilir misiniz hocam biraz merak ettim öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürlerkesinlikle alma knk klasik membran bile bundan iyidir
o da ironi yapıyorBakın mesela bu beyfendi gibi bir cevap bekliyordum. Neden mesela kronik sorunlu?
Türkiyede bulunacagını düşünmüyorumKnk Alma Sakın Çok kötü leş aynı kaliteyi çok daha ucuza bulursun Türkiyede !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bsjsjsnsnbs
Hocam Ciddimisiniz??? (!) İşareti koymuş bide nasıl Hayla anlamıyonuz![]()
Herkes ironi yapıyor çünkü klavye zaten çok konuşuldu ve böyle konular çok açıldı herkes bıktı artık o yüzden kişisel algılamaBana bu klavyeyi ona karşılık tercih etmemem için bir neden söyleyebilir misiniz hocam biraz merak ettim öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler