Neler Yeni

Öneri AULA F75 ALINIR MI?? (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
3 ü yolda göreceğiz hocam başta 1 tane sipariş ettim beklentimi karşılamayınca 3 tane daha aldım belki onlar güzel çıkar diye :cool: :cool:
işin şakası 2500 3000 fiyat bandında satılırken alınması çok f p bir klavye olarak forumlarda övülüyordu. şimdiyse sadece 920 tl. evi arabayı sat aula f75'e bas (yatırım tavsiyesi değildir o.O2)
bende 570 gözüküyor vergiylemi o fiyat bandına çıkıyor

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
bende 570 gözüküyor vergiylemi o fiyat bandına çıkıyor
evet vergi dahil 920tl arkadaşların dediği gibi indirim kuponu vb almaya çalışarak fiyatı 800 bandına çekebilirsin bütçe sorunu yoksa uğraşmaya değmez bence hocam. Bedava bir fiyat yani. sadece switch ya da keycaps bu fiyata satılıyor. Klavyede her türlü yalıtım kullanılmış poron süngerlerin fiyatına temudan bakabilirsiniz hocam. kısacası bedava

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
evet vergi dahil 920tl arkadaşların dediği gibi indirim kuponu vb almaya çalışarak fiyatı 800 bandına çekebilirsin bütçe sorunu yoksa uğraşmaya değmez bence hocam. Bedava bir fiyat yani. sadece switch ya da keycaps bu fiyata satılıyor. Klavyede her türlü yalıtım kullanılmış poron süngerlerin fiyatına temudan bakabilirsiniz hocam. kısacası bedava
sagolasın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bak 2500 lirayken çok f/p olan klavye şuan 900tl ona göre sen düşün. Switchleri tek başına 1000+, keycapslari tek başına 1000+ ediyor zaten.
İçinde 7 kat falan sesi güzelleştirmek adına konulmuş köpük, sünger vs. modlamaları var.
Switchleri çok kaliteli ve güzel sesli.
Keycapsleri baya kaliteli.
2 aşamalı ayak desteği var.
Kaydırmazları çok iyi.
Klavyenin genel kalitesi çok iyi.
Ses tekerleği var.
RGB'si ve genel estetiği çok güzel.
Söyle değmez mi sence?
20241115_222730.jpg
20241115_222738.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Bak 2500 lirayken çok f/p olan klavye şuan 900tl ona göre sen düşün. Switchleri tek başına 1000+, keycapslari tek başına 1000+ ediyor zaten.
İçinde 7 kat falan sesi güzelleştirmek adına konulmuş köpük, sünger vs. modlamaları var.
Switchleri çok kaliteli ve güzel sesli.
Keycapsleri baya kaliteli.
2 aşamalı ayak desteği var.
Kaydırmazları çok iyi.
Klavyenin genel kalitesi çok iyi.
Ses tekerleği var.
RGB'si ve genel estetiği çok güzel.
Söyle değmez mi sence? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
değer hocam şu görüntüye değer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz alma boşver
PEKİ

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Ciddi yorumlamak gerekirse bir nebze de olsa abartılıyor sıkıntılı çok kısmı var bazılarında ses açma kısma düğmesi bazılarında normal tuşlarda sıkıntı var. Eğer sıkıntısız model gelirse fiyatına değer ama sıkıntılıysa elbette tercih edilmez. Bunu da bilemeyeceğimizden ötürü şans işi. Temu garanti mevzularını halen bilmiyoruz sıkıntılı modele para iadesi yapmayabilirler vesaire risk almak istemeyene başka klavyeler önerilebilir 1000-1500 arasında. Ancak dediğim gibi sıkıntısız model gelirse parasının hakkını net verir. Ben zaten yedek olarak aldım sorunlu gelse de sorunsuz gelse de umrumda değil ancak herkes bu durumda değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
telefonum gelsin ilk işim bunu almak olucak 1 aydır telefonla uğraşıyoruz kamerası bozuk geldi diye ama güzel sonuclandı sonunda s22ydi 3 günlük telefondu gönderdim s24 gri 256gb yolladılar kargoda :D

Top Bottom