Bende kenarı mavi olana fakat yemiyor çünkü bi bit yeniği çıkacak satıcı ispanya vergi bölümü yok ne olacağı belli değilYeşil olana hallendim ama almaya maçam yemedi valla.
Vatandan tekonsadan bir şey almıyorum ayrıca ne garibanı ahahaha temu kullanan gariban mı olurVatan'dan Teknosa'dan alırken hiç böyle demiyorsun onlar 3-4 katı fiyata satıyor, 2 kuruş kar etmek isteyen garibanlara mı borunuz ötüyor?
Birisinin denek olması lazım acaba denesem mi ? satıcının ucuz ürünlerinden birisini alırım.
Kahramanımız. Ürünün 10 katı vergi gelince gelen pişmanlık hissi.Birisinin denek olması lazım acaba denesem mi ? satıcının ucuz ürünlerinden birisini alırım.
yurt dışından geldiğini görürse siparişi iptal edebilir.Kahramanımız. Ürünün 10 katı vergi gelince gelen pişmanlık hissi.
o gelirse ajazz dkw400 almıstım cope atarım ajazz ı aulanın klavyeleri guzelmisaula f87 pro vs düşmez mi fiyat birde ondan alsak ya
gelincee kargocuya ödüyorsun vergiyivergi odeme ekranında cıkmıyor mu ?
Lan olum yanlışıkla R7 7700 aldımSatıcı hiç güven vermiyor.
Alıntıyı görüntüle
Sistemte gözükmediğinden.manuel elle ödeme yapıyorsunBen neden kapıda vergi odeniyor onu anlamadım arkadaşlar. daha yeni kulaklık aldım uygulamada odediğim vergiden başka vergi çıkmadı ?