Neler Yeni

Öneri Aula F75 İçin Keycaps Tavsiye Eder Misiniz

Nezha

80+
Bütçe
800
Çok övüldüğünden dolayı Aula F75 glacier blue (beyaz) modelini sipariş ettim. Tuşların çoğu beyaz bazıları açık mavi bazıları siyah. Hem siyah tuşlar hoşuma gitmediğinden hem de daha önce hiç İngilizce klavye kullanmadığımdan keycaps almayı düşünüyorum. Benim için en büyük sorun ş,ı,ğ,ü,ö harflerinin olmaması falan değil, sembol tuşlarının ve kısayollarının farklı olması benim için büyük sorun. Klavyeye 10 saniye baktığımda bile kafam karışıyor. US dizilim olduğu için birebir TR Q yapılamayacağının farkındayım ama bir yolu vardır belki diye sormak istedim. Forumda benzer başlık bulamadım F75 için. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

(Keycaps almadan çözmek adına sembollerle alakalı windows ayarı tavsiyeniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.)

Son düzenleme:

Nezha

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gurkanpiro

80+ Gold
Hocam inceledim ama sembollerin yeri yine stok f75 ile aynı. Bana TR dizilimde kullanılan keycapslerden lazım. Ayrıca yanlış görmüşüm UK değil US dizilimdeymiş f75. Layout değişim imkansız gibi. Numerik tuşları TR keycaps alıp gerisini ellememeyi düşünüyorum şu anda.
tr keycaps zor hocam anca warıthden alın ozaman

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,860
İsim
yusuf ecer
Çok övüldüğünden dolayı Aula F75 glacier blue (beyaz) modelini sipariş ettim. Tuşların çoğu beyaz bazıları açık mavi bazıları siyah. Hem siyah tuşlar hoşuma gitmediğinden hem de daha önce hiç İngilizce klavye kullanmadığımdan keycaps almayı düşünüyorum. Benim için en büyük sorun ş,ı,ğ,ü,ö harflerinin olmaması falan değil, sembol tuşlarının ve kısayollarının farklı olması benim için büyük sorun. Klavyeye 10 saniye baktığımda bile kafam karışıyor. US dizilim olduğu için birebir TR Q yapılamayacağının farkındayım ama bir yolu vardır belki diye sormak istedim. Forumda benzer başlık bulamadım F75 için. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

(Keycaps almadan çözmek adına sembollerle alakalı windows ayarı tavsiyeniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.)
https://wraithesports.com/products/wraith-turkce-keycap-seti İstediğin özelliklere uyan tek keycaps bu başka da bulamazsın.

Gurkanpiro

80+ Gold
Hocam, key caps değil benim istediğim.
Ben switch istiyorum yedek olması açısından. Yeşil/kahverengi veya sarı switch soruyorum...
heee anladım https://tr.aliexpress.com/item/1005...12000036726676337!btf!!!&gatewayAdapt=glo2tur

Nezha

80+

rakun396

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa

Normal trdeki klavyelerden farkı ne tam anlamadım. Bu gün sipariş verdim sıkıntı bi durumsa iptal edeceğim

Top Bottom