Neler Yeni

AULA F75 İLK İNCELEME

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
bana çıkmıyor indirim 950 tl ye geliyor ama yinede bedava bu fiyata.
Dün dilendim 750 ye geldi. %20 kuponu çok rahat veriyorlar. Ekstra indirim de şansa 3 günde geliypr.

allenus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin
klavyeyi ingilizce mi yapmak çözemedim sayıların üstündeki harfleri yapamıyorum misal artı falan.

Shourd

80+ Gold
masaüstü pc olsada alsam .d

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert ash
klavyeyi ingilizce mi yapmak çözemedim sayıların üstündeki harfleri yapamıyorum misal artı falan.
windows modunda mı kullanıyorsunuz hocam macde kalmış olabilir beni de arkadaşlar uyardı

allenus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin
hayır türkçede kullanıyorum ama sen yinede bi driver falan silip yükle
driver sorunlu deniliyor çince veya kablolu mu kurayım veyahut düzgün kursam da olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DoRuKHaNSS Hocam siz bu konuda bilgili duruyorsunuz benim onceki klavyemde ingilizce klavyeydi fakat Turkce kullaniminda soru isareti ve @ isaretini falan yapabiliyordum fakat bu klavyede @ isareti yapmak icin windowsu ingilizce yapmam gerekiyor cunku normalde @ isareti yapmam icin fn + Q yapmam gerekiyorken burda yapamiyorum cunku Q tusu klavyenin fonksiyon tusu. (@ isareti ornek diger tuslarda boyle) Bu sorunu driver ile cozebilir miyim sizce

Son düzenleme:

Marisquex

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
driver sorunlu deniliyor çince veya kablolu mu kurayım veyahut düzgün kursam da olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DoRuKHaNSS Hocam siz bu konuda bilgili duruyorsunuz benim onceki klavyemde ingilizce klavyeydi fakat Turkce kullaniminda soru isareti ve @ isaretini falan yapabiliyordum fakat bu klavyede @ isareti yapmak icin windowsu ingilizce yapmam gerekiyor cunku normalde @ isareti yapmam icin fn + Q yapmam gerekiyorken burda yapamiyorum cunku Q tusu klavyenin fonksiyon tusu. (@ isareti ornek diger tuslarda boyle) Bu sorunu driver ile cozebilir miyim sizce
Ctrl + alt + q yaparsan çıkar

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Kadir
eline siyah gelen var mı? Onda ki switch nasıl hangi switch daha iyidir bilen yazabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,755
Üyeler
160,882
Son üye
m1ka007
Top Bottom