AULA F75 İLK İNCELEME

bana çıkmıyor indirim 950 tl ye geliyor ama yinede bedava bu fiyata.
Dün dilendim 750 ye geldi. %20 kuponu çok rahat veriyorlar. Ekstra indirim de şansa 3 günde geliypr.

811₺'ye aldım kaç güne ulaşır gaziantepe

klavyeyi ingilizce mi yapmak çözemedim sayıların üstündeki harfleri yapamıyorum misal artı falan.

masaüstü pc olsada alsam .d

klavyeyi ingilizce mi yapmak çözemedim sayıların üstündeki harfleri yapamıyorum misal artı falan.
windows modunda mı kullanıyorsunuz hocam macde kalmış olabilir beni de arkadaşlar uyardı

hayır türkçede kullanıyorum ama sen yinede bi driver falan silip yükle
driver sorunlu deniliyor çince veya kablolu mu kurayım veyahut düzgün kursam da olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DoRuKHaNSS Hocam siz bu konuda bilgili duruyorsunuz benim onceki klavyemde ingilizce klavyeydi fakat Turkce kullaniminda soru isareti ve @ isaretini falan yapabiliyordum fakat bu klavyede @ isareti yapmak icin windowsu ingilizce yapmam gerekiyor cunku normalde @ isareti yapmam icin fn + Q yapmam gerekiyorken burda yapamiyorum cunku Q tusu klavyenin fonksiyon tusu. (@ isareti ornek diger tuslarda boyle) Bu sorunu driver ile cozebilir miyim sizce

Son düzenleme:
driver sorunlu deniliyor çince veya kablolu mu kurayım veyahut düzgün kursam da olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DoRuKHaNSS Hocam siz bu konuda bilgili duruyorsunuz benim onceki klavyemde ingilizce klavyeydi fakat Turkce kullaniminda soru isareti ve @ isaretini falan yapabiliyordum fakat bu klavyede @ isareti yapmak icin windowsu ingilizce yapmam gerekiyor cunku normalde @ isareti yapmam icin fn + Q yapmam gerekiyorken burda yapamiyorum cunku Q tusu klavyenin fonksiyon tusu. (@ isareti ornek diger tuslarda boyle) Bu sorunu driver ile cozebilir miyim sizce
Ctrl + alt + q yaparsan çıkar

eline siyah gelen var mı? Onda ki switch nasıl hangi switch daha iyidir bilen yazabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,259
Üyeler
186,040
Son üye
brgkdm
Geri