allenus
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Sag olun hocam belli ki biraz alısmak gerekiyor çünkü + = tuşunun üstünde duruyor fakat shift + 4yapmak gerekiyorCtrl + alt + q yaparsan çıkar
Sag olun hocam belli ki biraz alısmak gerekiyor çünkü + = tuşunun üstünde duruyor fakat shift + 4yapmak gerekiyorCtrl + alt + q yaparsan çıkar
Hocam beyazı yarın geliyor siyahta 2 güne gelir gümrükten geçmiş switchi atarım ama gerisini anlamıyorumeline siyah gelen var mı? Onda ki switch nasıl hangi switch daha iyidir bilen yazabilir mi?
Benimki havalimanında ulaştı olarak gözüküyor ve 4-5 gündür bekliyor acaba iade edip tekrar mı sipariş etsem?1 Kasım'da sipariş verdim 6 Kasım'da uçuş beklenmekteydi. 7 Kasım'da buraya ulaştı. Gümrük için hazırlanıyor gözüküor.
rahat geçilir hocam z686 için sormuştum herkes geçilir dedi z11 le aynılar ztn sizde geçebilirsiniz hem baya uyguna geliyorZ11 den geçilir mi? ve siyah alan var mı foto atabilecek 695 tl ye geliyor
F tuşları için almayı düşünüyorum. Beyazının sesi daha güzelmiş.rahat geçilir hocam z686 için sormuştum herkes geçilir dedi z11 le aynılar ztn sizde geçebilirsiniz hem baya uyguna geliyor
Ne yazdiniz kupon icinDün dilendim 750 ye geldi. %20 kuponu çok rahat veriyorlar. Ekstra indirim de şansa 3 günde geliypr.
Hocam ice vein olması gerekmiyor muydu switchlerin?Arkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum
Alıntıyı görüntüle
Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle
Klavyenin driver ve ayarları için bu video’yu izleyebilirsiniz. Detaylı inceleme ve faydalı bilgiler geldikçe konuyu güncelleyeceğim.
Alışverişim için kupon lazım dedim. Türk bir destek veremeyiz dedi. Konuşmayı sonlandırın diyince kuponu verdi.Ne yazdiniz kupon icin
bu versiyonda ice vein switch de var ama zaten siparişte harvester yazıyordu hocam yani çeviriyle reaper olarak geleceği belliydi. herkes blue çıkmasından korkuyorduHocam ice vein olması gerekmiyor muydu switchlerin?