Neler Yeni

AULA F75 İLK İNCELEME

Z11 den geçilir mi? ve siyah alan var mı foto atabilecek 695 tl ye geliyor

Siyah alan varsa bı foto atsın makbule geçer

1 Kasım'da sipariş verdim 6 Kasım'da uçuş beklenmekteydi. 7 Kasım'da buraya ulaştı. Gümrük için hazırlanıyor gözüküor.
Benimki havalimanında ulaştı olarak gözüküyor ve 4-5 gündür bekliyor acaba iade edip tekrar mı sipariş etsem?

rahat geçilir hocam z686 için sormuştum herkes geçilir dedi z11 le aynılar ztn sizde geçebilirsiniz hem baya uyguna geliyor
F tuşları için almayı düşünüyorum. Beyazının sesi daha güzelmiş.

Arkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum :D
Alıntıyı görüntüle

Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle

Klavyenin driver ve ayarları için bu video’yu izleyebilirsiniz. Detaylı inceleme ve faydalı bilgiler geldikçe konuyu güncelleyeceğim.

Hocam ice vein olması gerekmiyor muydu switchlerin?

Switchler iki renktede aynı mı yoksa beyazda ice siyahta crescent mi var. Hangi switchlerin kullanıldığını bilen yazabilir mi?

Hocam ice vein olması gerekmiyor muydu switchlerin?
bu versiyonda ice vein switch de var ama zaten siparişte harvester yazıyordu hocam yani çeviriyle reaper olarak geleceği belliydi. herkes blue çıkmasından korkuyordu :) siyah renk de greywood v3 veya v4 olarak gelir diye tahmin ediyorum

Klavye tuş değişimi sürekli bozuluyor. Bir türlü devamlılık sağlayamıyorum. Klavyedeki 2 tuşu başka bir tuşa atamak için başka ne kullanabilirim klavyenin driverı hariç ?

Geri