Neler Yeni

AULA F75 İLK İNCELEME

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
Işık klavye tuşlarından geçiyor mu? Resimde gördüğüm kadarıyla gecmiyor gece sorun olmaz mı bu?
hayır ışık geçmiyor malesef ama ışıkları yanarken okunabilir duruyor. ben bakmadan kullandığım için pek sorun yaşamadım.

Hermitus

80+ Bronze
hayır ışık geçmiyor malesef ama ışıkları yanarken okunabilir duruyor. ben bakmadan kullandığım için pek sorun yaşamadım.
Gece ışıklardan dolayi harfler görünmüyor sanırım bir dener misiniz size zahmet. Birde memnun musunuz? Ben almayı düşünüyorum ama numpad vs olmaması sıkıntı oldu mu

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Heisenberg

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
Gece ışıklardan dolayi harfler görünmüyor sanırım bir dener misiniz size zahmet. Birde memnun musunuz? Ben almayı düşünüyorum ama numpad vs olmaması sıkıntı oldu mu
önceki klavyem mizar mz60 ondaki tuşlar ışık geçiriyordu, aulada direkt geçirmediği için ona göre biraz daha dikkatli bakmak gerekiyor tabi ama hiç görünmeyecek kadar değil.

ben genel anlamda (tuş hissiyatı, kasa, ses vs) çok beğendim kaliteli ürün. mod geçişleri de beklediğimden çok hızlı. Bt moduna alır almaz telefon bağlanıyor. boyut olarak mizar %60’dan geçtiğim için rahatladım baya

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Sesini çok beğendim parmak şıklaması gibi ama abartılı değil.

Şıkkıdı Şıkkıdı harika bu fiyata hiç ummazdım böyle olacağını

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan

Hermitus

80+ Bronze
önceki klavyem mizar mz60 ondaki tuşlar ışık geçiriyordu, aulada direkt geçirmediği için ona göre biraz daha dikkatli bakmak gerekiyor tabi ama hiç görünmeyecek kadar değil.

ben genel anlamda (tuş hissiyatı, kasa, ses vs) çok beğendim kaliteli ürün. mod geçişleri de beklediğimden çok hızlı. Bt moduna alır almaz telefon bağlanıyor. boyut olarak mizar %60’dan geçtiğim için rahatladım baya
Klavyeyi alıp yanına bir de puding keycap aldım hocam wasd kısmında diger tuşları degistiririm

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
stox
klavyenin antighostingi ne alemde bilgilendirirmisniz

Top Bottom