İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Bana klavyede kablosuz özelliği bir + katmıyor, kablosuzda çok gecikme olmadı bu arada, bluetooth baya gecikmeliydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam.
Siyah versiyonundaki leobog graywood switclheri kullanıyor. Normal zamanda da foruma sürekli önerdiğim switchtir kendisi. Gayet güzel, tok bir switch. Kesinlikle alınır o da. Dediğim gibi tercih meselesi. Bu keycapsleri zamanında amazondan yanlış fiyatlandırma ile aldım ama replikalarını bi çok yerde bulabilirsiniz salmon keycaps yazarak.

Evet keycaps yüksekliği,materyali ve kalınlığı sese doğrudan etki eder.

Open source olmadığı için yazmak çok zor, ben de qmk-via boardlarda yapıyorum bunu ama üretici kaynakları sunmadığında imkansıza yakın oluyor.
Aga bırde bende sanırım bt modu calısmıyor telefona falan baglayamadım tuslardan ayrıyeten ayarı varmı yoksa sadece ustten mod degıserekmı yapıyoruz

Aga bırde bende sanırım bt modu calısmıyor telefona falan baglayamadım tuslardan ayrıyeten ayarı varmı yoksa sadece ustten mod degıserekmı yapıyoruz
Mod değişip cihazı tanımasını bekliyosun.

Güzel inceleme , gerekmedikçe yazılımını yüklemeyin gözlerinize yazık
Hocam zaten yazılımını kendileri falan yapmadılar çogu bu tarz çinli firmalar direk hazır yazılım kullanıyorlar gidip en ucuzunda hazır bir tane alıyolar 3-5 bı şey verip keni klavyelerinide yazılıma ekliyolar o kadar çoğu ucuz klavyede bu yazılım var sadece marka vs. Gibi bazı şeylerin isimleri farklı

Led kısmı dışında bir sorunu yok o ledi de dikkatli bakınca anladım. Başta led bozuk sandım ama diğer led yansıdığı içinmiş. Ayrıca güzel inceleme eline sağlık.

Mod değişip cihazı tanımasını bekliyosu
yok hocam görmyor ne telefon nede pc
PC ile telefon birbirini görüyor ama klavyeyı ıkısıde göremıyor :)
birde suan farkettım yazarken bazen tuslar işlevini yitirıyor ama mesele rgbler gıdınce yanı uyku moduna gectıkten hemen sonra oluyor yani yazamıyorum takılıyor bu soldakı sarj gostergesı sureklı beyaz yanıp sonuyor normal olması gereken bumu acaba ?

Hocam zaten yazılımını kendileri falan yapmadılar çogu bu tarz çinli firmalar direk hazır yazılım kullanıyorlar gidip en ucuzunda hazır bir tane alıyolar 3-5 bı şey verip keni klavyelerinide yazılıma ekliyolar o kadar çoğu ucuz klavyede bu yazılım var sadece marka vs. Gibi bazı şeylerin isimleri farklı
Ajazz da aynı şekilde çinli firma ama adamlar taş gibi yapmış bilmiyorum bu hazır da alınmamış çocuğa yaptılmış gibi ayarı seçince manuel olarak kaydettiriyor , klavyenin fotoğrafı pixel pixel bu da abartı hazıra kaçmak gibi geliyor bana

Vergiler dahil 700 tl ye sipariş geçtim. Gelince deneyimi mi paylaşırım.

Ajazz da aynı şekilde çinli firma ama adamlar taş gibi yapmış bilmiyorum bu hazır da alınmamış çocuğa yaptılmış gibi ayarı seçince manuel olarak kaydettiriyor , klavyenin fotoğrafı pixel pixel bu da abartı hazıra kaçmak gibi geliyor bana
Yav bi de sıkıntı şeyde, bu lavuklar böyle boktan yazılımlar koyuyor qmk-via'ya fazla para vermemek için bari open source kaynak kodları salın da hobi niyetine başkaları halletsin bu işi. Fena gıcık ediyo.

Vergiler dahil 700 tl ye sipariş geçtim. Gelince deneyimi mi paylaşırım.
Hayırlı olsun, aldırdığım-aldığım neredeyse herkese bugün itibariyle geldi mesaj yağmuruna tutuluyorum bu klavye neymiş diye :D

yok hocam görmyor ne telefon nede pc
PC ile telefon birbirini görüyor ama klavyeyı ıkısıde göremıyor :)
birde suan farkettım yazarken bazen tuslar işlevini yitirıyor ama mesele rgbler gıdınce yanı uyku moduna gectıkten hemen sonra oluyor yani yazamıyorum takılıyor bu soldakı sarj gostergesı sureklı beyaz yanıp sonuyor normal olması gereken bumu acaba ?
Arkasından bluetooth moda geçirdiniz mi klavyeyi?
Geçirdiyseniz; FN+~ yaptığınızda ışıklar yanıp sönmeye başlayıp pairinge geçmesi gerek.

klavye yeni geçti elime sağ üstteki tuşu medya kısayoluna çevirebiliyormuyuz bilgisi olan arkadaş var mıdır acaba

Yav bi de sıkıntı şeyde, bu lavuklar böyle boktan yazılımlar koyuyor qmk-via'ya fazla para vermemek için bari open source kaynak kodları salın da hobi niyetine başkaları halletsin bu işi. Fena gıcık ediyo.

Hayırlı olsun, aldırdığım-aldığım neredeyse herkese bugün itibariyle geldi mesaj yağmuruna tutuluyorum bu klavye neymiş diye :D

Arkasından bluetooth moda geçirdiniz mi klavyeyi?
Geçirdiyseniz; FN+~ yaptığınızda ışıklar yanıp sönmeye başlayıp pairinge geçmesi gerek.
yok gene görmuyor ! işaretının orda mavı ısık yanıp sonuyor ama sonuc aynı , bu arada klavye turkcede ayarlı baska kombınasyon olabılırmı

klavye yeni geçti elime sağ üstteki tuşu medya kısayoluna çevirebiliyormuyuz bilgisi olan arkadaş var mıdır acaba
Knobu diyorsan basılı tutarak ses açma kapatma tuşu yapabiliyorsun. Ben pageup-pagedownu da önceki-sonraki şeklinde medya tuşu yaptım.

Knobu diyorsan basılı tutarak ses açma kapatma tuşu yapabiliyorsun. Ben pageup-pagedownu da önceki-sonraki şeklinde medya tuşu yaptım.
onu nasil ayarliyoz aga oyundayken gir cik ugrastiriyor onceki sonraki sarki yapayim bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,157
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri