İgito
80+ Bronze
başlıkta 28 tl klavye yazıncaÖyle zaten ne sanmistiniz ki![]()
başlıkta 28 tl klavye yazıncaÖyle zaten ne sanmistiniz ki![]()
Ben aldım 350 ye350 de pek mumkun degil cok dusuk ihtimal
dolaylı yoldan kandırmaca işte hocamTam öyle değil.
Dedim ya denk gelmesi lazim 10 kisiden 1 ine anca denk gelir milleti umutlandirma diye dedimEkstra ihtiyacı şeylerle 500 kusure almış oluyor. Normal klavye alsam 900 TL. Kupon indirim kartı kredi ile minimum tek klavye 350 ye (Şansin olcak) alıyorsun. Hangisini tercih edersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben aldım 350 ye
Umutlanmamak lazım ama bana bir daha indirim kartı geldi termal yazıcı ile 550 ye geliyor. Gerek olduğunu düşünmüyorumDedim ya denk gelmesi lazim 10 kisiden 1 ine anca denk gelir milleti umutlandirma diye dedim
Evet dostumBu kuponlarin hepsi tamamen sans degil mi?
Sadece klavyeyi sipariş edemiyorsunuz yanına ihtiyacınız olan şeyleri ekleyip en az 7 ürün öyle sipariş vermeniz gerekiyor klavye bu sepetin içinde 28 tl olmuş oluyorgerçekten 28 liraya f75 klavyeyi alan varmı?
hmm ama diğer arkadaşlar böyle demediSadece klavyeyi sipariş edemiyorsunuz yanına ihtiyacınız olan şeyleri ekleyip en az 7 ürün öyle sipariş vermeniz gerekiyor klavye bu sepetin içinde 28 tl olmuş oluyor
0 Tl promosyonunda böyle pahalı ürünlerin denk geldiğini görmedim %99da denk geliyorArkadaslar 0 tl promosyonu varmis.Klavyeyi kampanyada bulamıyorum.Nasil bulacagim bilrn var mi yoksa secili urunlerde mi
Ne dedilerhmm ama diğer arkadaşlar böyle demedi
Şans faktörü biraz hocam ben bana klavye gelsin diye 40 takla attım ilkinde kaçırınca öyle geldiBi bana gelmiyor hiçbiri ya