Attack shark x3 3395 sensorlu mouse gozukuyor0 Tl promosyonunda böyle pahalı ürünlerin denk geldiğini görmedim %99da denk geliyor
Ne dediler
Attack shark x3 3395 sensorlu mouse gozukuyor0 Tl promosyonunda böyle pahalı ürünlerin denk geldiğini görmedim %99da denk geliyor
Ne dediler
Çer çöp ürün değil alabileceğin tonla ürün var en kötü ihtimalle 8 tane bedavaya ürün getirmiş oluyorsun klavyenin orijinal fiyatına kesinlikle kârlı aşağıdaki arkadaşın dediği şey indirim kartı konuda da bahsettiğim ve o doğru
Bu sana parça parça kupon veriyor toplam 1740 tllik ancak verdiği kuponlar 140 tl 140 tlBuna para odeyince kredi iadesi olarak mi veriyor?
Çoğu boş kupon parça parça verirBuna para odeyince kredi iadesi olarak mi veriyor?
Değmez o zamanÇer çöp ürün değil alabileceğin tonla ürün var en kötü ihtimalle 8 tane bedavaya ürün getirmiş oluyorsun klavyenin orijinal fiyatına kesinlikle kârlı aşağıdaki arkadaşın dediği şey indirim kartı konuda da bahsettiğim ve o doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sana parça parça kupon veriyor toplam 1760 tllik ancak verdiği kuponlar 140 tl 140 tl
Klavyenin kendisini sepetinde 28 TL'ye almış oluyorsun burada yanıltıcı bir içerik yok sadece yanına ekstra ürün almanı istiyor sendenBana göre başlık çok yanıltıcı klavye yine aynı fiyata geliyor neredeyse sadece yanına ücretsiz çok önemli olmayacak ürünler eklemiş oluyorsun
Boyle bir indirim vaemis fakat gec gordum.Bu indirimde mi bedavaya geliyorÇoğu boş kupon parça parça verir
Bu cizdigim dışında gerçek indirim yok
O indirim konuda bahsettiğim kredi indirimi detaylarını o maddeyi okuyarak öğrenebilirsin o siparişten sonraki siparişine 460 tl indirim yapıyor 1 hafta sonra kısacasıBoyle bir indirim vaemis fakat gec gordum.Bu indirimde mi bedavaya geliyor
Galiba çark indirimi o %20 , %30 , %50 , %100 kredi iafedi veriyor.Boyle bir indirim vaemis fakat gec gordum.Bu indirimde mi bedavaya geliyor
Bittiği için bakamıyorum malesefO indirim konuda bahsettiğim kredi indirimi detaylarını o maddeyi okuyarak öğrenebilirsin o siparişten sonraki siparişine 460 tl indirim yapıyor 1 hafta sonra kısacası