%99 indirim rastgele bir zamandamı geliyorKonuda yazıyor hocam %99 indirimde karşıma çıktı karşınıza çıkmazsa algoritmayı güncellemek için bilgisayar parçası gibi klavye gibi şeyleri kaydedip tekrar girin
%99 indirim rastgele bir zamandamı geliyorKonuda yazıyor hocam %99 indirimde karşıma çıktı karşınıza çıkmazsa algoritmayı güncellemek için bilgisayar parçası gibi klavye gibi şeyleri kaydedip tekrar girin
bana her gün geliyor ama kişiden kişiye değişiyor sanırsam%99 indirim rastgele bir zamandamı geliyor
Garip ben 5. sepeti almama rağmen halen atıyorlar kampanyaTemu beni milyoner belledi herhalde iki haftadır üç ayrı hesaba promosyon atmıyor adamlar
Sadece sürekli sepeti unutmayın diyor adamlar. Almıyorum len artıkGarip ben 5. sepeti almama rağmen halen atıyorlar kampanya
hasdfghwdfhsdfgj bende boykotumu koydum artık temuya hocamSadece sürekli sepeti unutmayın diyor adamlar. Almıyorum len artık
çok garip ben daha dün akşam aldım hiçbir uyarı vermedi isterseniz başka klavye deneyin ajazz dkw 400 var aynı fiyatta ya da başka renk almayı deneyin desteğe de yazabilirsiniz
Yazdım evet. Valla beyazını aldım siyahını da almak istiyorum Ajazz da elbet iyidir de. Sen totalde kaça almış oldun peki?hasdfghwdfhsdfgj bende boykotumu koydum artık temuya hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok garip ben daha dün akşam aldım hiçbir uyarı vermedi isterseniz başka klavye deneyin ajazz dkw 400 var aynı fiyatta ya da başka renk almayı deneyin desteğe de yazabilirsiniz
Benim konuda bahsettiğim krediyle birlikte 596 TL'ye klavye + 8 ürün aldım o olmasa 1000 küsür olacaktıYazdım evet. Valla beyazını aldım siyahını da almak istiyorum Ajazz da elbet iyidir de. Sen totalde kaça almış oldun peki?
ya varya sabahtan beri bu olayla uğraşıyodum kan ter içinde kaldım çok teşekkür ederimBu klavyeyi alacak arkadaşların bunu okumasını tavsiye ederim link
bana da klavye bu gün geldi tuşlarda bazı sorunlar yaşadım anladığım kadarıyla kronik bir sorun yaşayan olursa linkteki çözümü kullanabilir
Bu mevzu az bir fiyatla almaya çalışıldıgi için oluyor.hasdfghwdfhsdfgj bende boykotumu koydum artık temuya hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle bir sorun olsa ben alamazdım diye düşünüyorumBu mevzu az bir fiyatla almaya çalışıldıgi için oluyor.