Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
Bugün tekrar AULA çıktı karşıma %99dan(3.denemem). Sepet yaptım, 400₺ civarı bir sepet oluşturdum, bu sefer ödeme ekranına attı fakat vergilerle beraber 1000₺nin üzerinde bir fiyat çıktı karşıma. Sonra geri geldim, sepetteki bazı ürünleri değiştirdim fiyat düşsün diye, 300₺ civarına düşünce sepet tutarı, AULAya yine stok yok dedi. Yani anlayacağınız aşağı yukarı 1000₺ cebinizden çıkarsa kabul ediyor.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bugün tekrar AULA çıktı karşıma %99dan(3.denemem). Sepet yaptım, 400₺ civarı bir sepet oluşturdum, bu sefer ödeme ekranına attı fakat vergilerle beraber 1000₺nin üzerinde bir fiyat çıktı karşıma. Sonra geri geldim, sepetteki bazı ürünleri değiştirdim fiyat düşsün diye, 300₺ civarına düşünce sepet tutarı, AULAya yine stok yok dedi. Yani anlayacağınız aşağı yukarı 1000₺ cebinizden çıkarsa kabul ediyor.
Bunu söylediğin iyi oldu hocam, 1000 tl olsa bile en azından yanında bedava şeyler alınıyor orijinal fiyatına teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuzhan Demir
Merhabalar öncelikle, bu konuda detaylı olarak Temu'daki tüm indirimlerden ve en uyguna nasıl ürün alabileceğinizden biraz bahsedeceğim. Daha detaylı bir konu yapmayı isterdim ancak malum vize haftam. Çok oyalamadan konuya geçiyorum. Öncelikle bu indirimler için Temu'nun mobil uygulamasını indirmeniz gerekli. Tüm işlemleri mobil uygulamadan yapacağız.

İndirimlere erişmek için öncelikle Temu uygulamasını indirip giriş yaparak ana menünün en aşağısında ortada yazan "siz" tuşuna basarak ardından açılan sekmede en üstte "Mesajlar" seçeneğini seçiniz. Açılan bölümde en üstte yer alan Promosyonlar sekmesine giriş yaptığınızda çeşitli indirim fırsatları olduğunu göreceksiniz. Sırayla promosyonları tanıtacağım en kafanıza yatan promosyonu kullanabilirsiniz.

1-) Ücretsiz ürün veren promosyonlar:

Promosyonlar sekmesinde karşınıza çıkan 0TL'ye bu ürün senin, Tebrik Paketi, Ücretsiz tarzı ibareler içeren promosyonlar birbirinin aynısı promosyonlardır. Bu promosyonlara tıkladığınızda açılan sekme üzerinden ücretsiz almak istediğiniz 2 adet ürün seçebilirsiniz. Bu ürünleri seçtikten sonra çıkan sayfada uygulama bir kupon çarkı çıkaracak. Garanti olarak %100 kupon iadesi adında bir şey çıkıyor bu çarktan yani aldığınız ürün değerinde size kupon vereceğini söylüyor. Hatta Bu kupon 3e katlanarak aldığınız ürünün 3 katı değerinde size kupon veriyor. Ancak bu kupon parçalı olarak geliyor yani tek seferde kuponunuzu kullanamıyorsunuz 140 tllik parçalar halinde kullanmanız gerekiyor. Eğer temudan 2den fazla sepet siparişi vermek istiyorsanız kullanışlı olan bu kupondan faydalanmak için ödülü aldıktan sonra karşınıza gelen sayfadan ürünleri sepete eklemeniz gerekiyor. Sadece o sayfada gözüken ürünleri ekleyerek bir sepet dizmeniz isteniyor. Biraz zulümlü olsa da biraz çabayla güzel ürünler bulabiliyorsunuz.

2-) Kredi İadesi veren promosyonlar:

Promosyonlar sekmesinde direkt kredi içeren bir yazıya bastığınızda karşınıza çıkan bu promosyonda aldığınız ürünlerin fiyatına göre size siparişinizden sonra maksimum 460 tl kredi veriyor. Yüzdeler alışveriş yaptığınız miktara göre değişmekle beraber uygulama içinde % değerleri zaten yazıyor. En başta %100 kredi iadesi olduğunu söylese de iade edilen kredinin 1 saat sonra %90a düşeceğini söylüyor, ancak endişelenmenize gerek yok %90da olsa %100de olsa zaten alabileceğiniz maksimum kredi miktarı 460 tl yani herhangi bir kaybınız olmuyor. Ücretsiz ürün promosyonu gibi o sayfadaki ürünlerden istediklerinizi alarak sipariş sonrası 460TL Kredinizi alabilirsiniz. Krediyi 7ye bölerek size 7 günde taksit taksit veriyor bu arada hepsini biriktirdiğinizde bu sahip olduğunuz 460 TL krediyi paranız gibi her indirimde kullanabilirsiniz. Eğer siparişinizden sonra 1 sipariş daha vermeyi düşünüyorsanız bu promosyonu kullanabilirsiniz. Siparişi verdikten sonra krediyi almak için bu promosyon sekmesine her gün girip "krediyi alın" sekmesine girmeniz gerekiyor.

3-) %99 İndirim veren promosyonlar

İşleyiş yöntemi 1. sırada anlattığım ücretsiz ürün promosyonuna çok benzeyen bu promosyonla çok daha pahalı ürünleri %1 fiyatına alabilirsiniz. Aynı 1. sıradaki promosyonda anlattığım gibi 2 tane ürün seçmeniz gerekiyor. İlk seçiminizde AULA F75 tarzı klavyeleri gösteriyor başlıkta yazan 28TL'ye alma işi bu indirimle oluyor forumda çok gündem olan o AJAZZ Mouse'de stoğu olduğu vakit bu indirim kapsamında alınabiliyor. Ürün çeşitliliği bundan ibaret değil masaj aletinden tut legolara, müzik aletlerinden hatta projeksiyonlara kadar çoğu şeyi ilk %99 indirimli ürün seçiminizde ekleyebilirsiniz. 2. Ürün seçimindeki ürünler 100 tl ve daha altında oluyor yani çerez niyetine bir ürünü de neredeyse bedavaya alıyorsunuz. Ücretsiz ürün seçimleriniz sona erdiğinde size %50 indirimli ürün çarkı çeviriyor garanti olarak 7 ürün seçeneği çıkan bu çarktan sonra açılan sekmede sizew %50 indirimli olarak gösterdiği ürünlerden 7 tane seçmeniz dahilinde sipariş verebileceğinizi söylüyor. Öncelikle %50 indirim işi dümen yani orijinal fiyatından alıyorsunuz ve yine bulunan sayfadan seçmeniz gerekiyor. Çok zahmetli olarak gözükse de size gösterdiği ürünlerinde bir algoritması var yani seçtiğiniz beğendiğiniz ürünlere göre gösterdiği ürünler değişiyor. Yani hiç beğendiğiniz ürün yoksa promosyon sekmesinden çıkarak kendi ilgilendiğiniz ürünleri gezip kaydederek algoritmanızı güncelleyebilirsiniz. İndirim sayfasından 7 tane daha ürün seçtikten sonra siparişinizi vererek indirimden yararlanabilirsiniz.

4-) İndirim Kartı

Temu'daki en temiz ve güzel indirim olabilir oldukça sade olan bu indirime giriş yaptığınızda ürün aratma özelliği olan bir sayfaya gidiyorsunuz herhangi bir istediğiniz ürüne üründen ürüne değişen bir indirim yapıyor forumda klavyeyi 350 tl küsüre aldığını söyleyen kişiler genel olarak bu kartla alışveriş yapıyorlar.

Konu bu kadardı, okuduğunuz için teşekkür ederim konuyu rehber tagıyla mı indirim tagıyla mı açmam konusunda biraz arada kaldım. Konuyu yetiştirmek adına görsel kullanamadım eğer sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım, eğer hiçbir indirim göremiyorsanız yeni hesap oluşturmayı deneyin hepinize iyi alışverişler dilerim.
Hocam minimum alışveriş limiti olan 670tlyi nasıl düşürebiliriz, kimileri bunu yapabilmişler ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum. Sadece klavyeyi almak istiyorum, yanına ıvırzıvır eklemek istemiyorum. Bunun bir yöntemi var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Hocam minimum alışveriş limiti olan 670tlyi nasıl düşürebiliriz, kimileri bunu yapabilmişler ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum. Sadece klavyeyi almak istiyorum, yanına ıvırzıvır eklemek istemiyorum. Bunun bir yöntemi var mıdır?
Tamamen rastgele diye biliyorum. Kendi birkaç hesabım var, arkadaşımın birkaç var. Hepsini aynı şekilde açtık, numara vs girmedik (girdiklerimizde de limit vardı daha doğrusu), 2mizin de 1er hesabında nedense minimum sepet tutarı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spesifik olarak bu promosyondan bahsedilmediği için OP hocam @Remi ve diğer değerli arkadaşlara fikir danışmak istiyorum. Promosyona wincredit yazıp ulaşabiliyorsunuz. Burda gösterdiği şeyi özetleyecek olursam %4ü 38TL eden ürün alırsam 600 credit verecek. 950 lira ediyor harcanması gereken. Buna vergi dahil mi diye kontrol etmek için 2 şekilde sepet oluşturdum biri vergi dahil 940, diğeri 1100TL. 940 olanda checkoutta 600credit promosu için "accelerate to win" yazıyor, 1100lük sepette "After payment, promised to get" yazıyor, yani vergi dahil 950. Kötü tarafı bu ekranda indirim kuponunuzu kullanamıyorsunuz, hesabıma tanımlı %20 var fakat sadece ana sepette çalışıyor. Öte yandan bu ekranda minimum sepet tutarı 480.

Herhangi bir şekilde credit alan arkadaşlara sorum şu: 601 liralık ürünü -600 ile sepete atsam vergiyi yine tam fiyatından mı ödüyorum? Klavyeye çıkan %50 indirim promosyonunda vergisi de yarı yarıya alınıyordu ama tabi onda durum farklı, direk ürün düşük fiyattan gösteriliyor. Emin olmak için sorayım dedim ama muhtemelen bu credit ürün+normal vergisi üzerindenn 600 düşürüyordur.

Sonuç olarak pek kârlı gelmedi. Gidip yine klavye alsam tam fiyatından, bir sonraki klavye 350 liraya gelmiş olacak.
90338c39-a7f4-4a93-b1e9-43c4ab6ed2bc.jpg

Son düzenleme:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
Kredi iadelerinde mesela %100 olan seçtiğimde %20 kuponu dikkate almıyor bu sefer 150tl fazladan ödeme yapmam gerekiyor ve %100 çıkma ihtimali düşük en fazla %40 verir diye düşünüyorum bu riske değermi yoksa direk olarak sepetten 150 tl indirimli mi almak mantıklı kredilerimle nerdeyse ödeme yapmayacağım ve gelen kredi ödeme adımındaki paranın kredi ödemesi mi yoksa ürünün vergi hariç bedeli mi bilen var mı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Tamamen rastgele diye biliyorum. Kendi birkaç hesabım var, arkadaşımın birkaç var. Hepsini aynı şekilde açtık, numara vs girmedik (girdiklerimizde de limit vardı daha doğrusu), 2mizin de 1er hesabında nedense minimum sepet tutarı yok.

Spesifik olarak bu promosyondan bahsedilmediği için OP hocam @Remi ve diğer değerli arkadaşlara fikir danışmak istiyorum. Promosyona wincredit yazıp ulaşabiliyorsunuz. Burda gösterdiği şeyi özetleyecek olursam %4ü 38TL eden ürün alırsam 600 credit verecek. 950 lira ediyor harcanması gereken. Buna vergi dahil mi diye kontrol etmek için 2 şekilde sepet oluşturdum biri vergi dahil 940, diğeri 1100TL. 940 olanda checkoutta 600credit promosu için "accelerate to win" yazıyor, 1100lük sepette "After payment, promised to get" yazıyor, yani vergi dahil 950. Kötü tarafı bu ekranda indirim kuponunuzu kullanamıyorsunuz, hesabıma tanımlı %20 var fakat sadece ana sepette çalışıyor. Öte yandan bu ekranda minimum sepet tutarı 480.

Herhangi bir şekilde credit alan arkadaşlara sorum şu: 601 liralık ürünü -600 ile sepete atsam vergiyi yine tam fiyatından mı ödüyorum? Klavyeye çıkan %50 indirim promosyonunda vergisi de yarı yarıya alınıyordu ama tabi onda durum farklı, direk ürün düşük fiyattan gösteriliyor. Emin olmak için sorayım dedim ama muhtemelen bu credit ürün+normal vergisi üzerindenn 600 düşürüyordur.

Sonuç olarak pek kârlı gelmedi. Gidip yine klavye alsam tam fiyatından, bir sonraki klavye 350 liraya gelmiş olacak.
Alıntıyı görüntüle
Vergiyi tam fiyattan çekiyor sanırsam aşağıda kredili bir alışverişimi bıraktım inceleyebilirsiniz hocam

Ekler

• 1731361634452.png
    1731361634452.png
    23.5 KB · Hit: 61
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Anladığım kadarıyla ödemeyi yaptıktan sonrası için bir şeyler vaadeden promosyonların %99u değmiyor. Baştan %20 vs düşürüp az ürün alın aynı şey.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Anladığım kadarıyla ödemeyi yaptıktan sonrası için bir şeyler vaadeden promosyonların %99u değmiyor. Baştan %20 vs düşürüp az ürün alın aynı şey.
kredi dışında işlevsel bir şey yok gerçekten

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 3 veya 4. Kez yazıyorum bir türlü cevap alamadım, %99 indirime nereden ulaşacağım? Hiçbir yerde gözükmüyor bende

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Metin

Alıntıyı görüntüle
Bu gayet iyi. Zaten indirimim yokken alacağım ürünleri buradan aldım, gelen krediyle de platform teşviği ve %20 kullanarak F75’i bedavaya almış oldum. tek siparişte geçmenize gerek yok burayı. ilk siparişte %4 iken ikinci siparişte %8 e çıkıyor coin verme oranı.

Top Bottom