Senden sonra onlem alınmış oalbilir hocam. Çünkü ben çok denedim ozellikle ortalama fiyat düşük olunca stok yok oluşuyor. Ama fiyat yüksek olunca normal sipariş geçme durumuna geçiyoröyle bir sorun olsa ben alamazdım diye düşünüyorum
Senden sonra onlem alınmış oalbilir hocam. Çünkü ben çok denedim ozellikle ortalama fiyat düşük olunca stok yok oluşuyor. Ama fiyat yüksek olunca normal sipariş geçme durumuna geçiyoröyle bir sorun olsa ben alamazdım diye düşünüyorum
bu temu algoritmayı bilerek böyle belirliyor böyle bir şey varsa daha saçma olur mesela bazı indirimlerde bu klavyeyi 10 yıl aşağı kaydırsan bile karşına çıkarmazken bu indirimde sanki almamı istiyormuş gibi 40 kez karşıma çıkardı aynı klavyeyiSenden sonra onlem alınmış oalbilir hocam. Çünkü ben çok denedim ozellikle ortalama fiyat düşük olunca stok yok oluşuyor. Ama fiyat yüksek olunca normal sipariş geçme durumuna geçiyor
klavyenin harici 8 ürün eklemen lazım 1i neredeyse bedavaya geliyor geri kalan 7si orijinal fiyatından minimum sepet tutarını yapman yeterliKaç tl harcamam gerek kısacası 28 TL'ye alabilmek için onun özetini geçebilir misiniz
Algoritma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam bu mevzunun. Yani tamam al ama fazla harcama yaparak diyor. Diğer seçtiğin ürünleri biraz pahalılari ekleyerek yap diyor sanirimbu temu algoritmayı bilerek böyle belirliyor böyle bir şey varsa daha saçma olur mesela bazı indirimlerde bu klavyeyi 10 yıl aşağı kaydırsan bile karşına çıkarmazken bu indirimde sanki almamı istiyormuş gibi 40 kez karşıma çıkardı aynı klavyeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavyenin harici 8 ürün eklemen lazım 1i neredeyse bedavaya geliyor geri kalan 7si orijinal fiyatından minimum sepet tutarını yapman yeterli
İhtimal var yani benim siparişim krediyi dahil etmezsem tam sınırdaydı 1068 tl falandı belki öyle çalışıyordur o kadarını denemediğim için bilemiyorumAlgoritma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam bu mevzunun. Yani tamam al ama fazla harcama yaparak diyor. Diğer seçtiğin ürünleri biraz pahalılari ekleyerek yap diyor sanirim
Ole desene hocam işin içinde önceden bulunan da kredi varsa tabii ki çok rahat o fiyata olur ama kredisi olmayan geçmiş olsun jshdhdİhtimal var yani benim siparişim krediyi dahil etmezsem tam sınırdaydı 1068 tl falandı belki öyle çalışıyordur o kadarını denemediğim için bilemiyorum
hocam en kötü ihtimalle klavyenin yanında 8 tane ürün bedavaya gelmiş oluyor bende o şekilde düşünerek aldımOle desene hocam işin içinde önceden bulunan da kredi varsa tabii ki çok rahat o fiyata olur ama kredisi olmayan geçmiş olsun jshdhd
Doğrudur hocamhocam en kötü ihtimalle klavyenin yanında 8 tane ürün bedavaya gelmiş oluyor bende o şekilde düşünerek aldım
hocam siz yetkili birinize benziyorsunuz bir şey sorabilir miyim size 30 euro sınırı var evet ama bir siparişim daha nakilde yani bana ulaşmadan 2.siparişi verdim 30 euro sınırına uyarak.Bu sıkıntı yaratıyor mu yani 2 tane 30 euro altında sipariş vermek aynı zamanda ve biri bana ulaşmadanİhtimal var yani benim siparişim krediyi dahil etmezsem tam sınırdaydı 1068 tl falandı belki öyle çalışıyordur o kadarını denemediğim için bilemiyorum
hocam 5 tane 30 euro altı sipariş verdim ayrı ayrı 2 tanesi ulaştı o ulaşan 2 tanesi 50 euro civarıydı 3. gümrükten geçti diğer ikisi yolda yani alabilirsiniz ama aylık 5 paket sınırı var diye biliyorum ona dikkat etmeniz lazımhocam siz yetkili birinize benziyorsunuz bir şey sorabilir miyim size 30 euro sınırı var evet ama bir siparişim daha nakilde yani bana ulaşmadan 2.siparişi verdim 30 euro sınırına uyarak.Bu sıkıntı yaratıyor mu yani 2 tane 30 euro altında sipariş vermek aynı zamanda ve biri bana ulaşmadan
2k indirim dediği 2klık kupon veriyo ama 140 140 140 şeklinde oluyo genelde yani kolpaBu çarkdan 2k indirim çıktı kolpa demi