Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Muddi

80+ Bronze
öyle bir sorun olsa ben alamazdım diye düşünüyorum
Senden sonra onlem alınmış oalbilir hocam. Çünkü ben çok denedim ozellikle ortalama fiyat düşük olunca stok yok oluşuyor. Ama fiyat yüksek olunca normal sipariş geçme durumuna geçiyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Kaç tl harcamam gerek kısacası 28 TL'ye alabilmek için onun özetini geçebilir misiniz

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Senden sonra onlem alınmış oalbilir hocam. Çünkü ben çok denedim ozellikle ortalama fiyat düşük olunca stok yok oluşuyor. Ama fiyat yüksek olunca normal sipariş geçme durumuna geçiyor
bu temu algoritmayı bilerek böyle belirliyor böyle bir şey varsa daha saçma olur mesela bazı indirimlerde bu klavyeyi 10 yıl aşağı kaydırsan bile karşına çıkarmazken bu indirimde sanki almamı istiyormuş gibi 40 kez karşıma çıkardı aynı klavyeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç tl harcamam gerek kısacası 28 TL'ye alabilmek için onun özetini geçebilir misiniz
klavyenin harici 8 ürün eklemen lazım 1i neredeyse bedavaya geliyor geri kalan 7si orijinal fiyatından minimum sepet tutarını yapman yeterli

Muddi

80+ Bronze
bu temu algoritmayı bilerek böyle belirliyor böyle bir şey varsa daha saçma olur mesela bazı indirimlerde bu klavyeyi 10 yıl aşağı kaydırsan bile karşına çıkarmazken bu indirimde sanki almamı istiyormuş gibi 40 kez karşıma çıkardı aynı klavyeyi

klavyenin harici 8 ürün eklemen lazım 1i neredeyse bedavaya geliyor geri kalan 7si orijinal fiyatından minimum sepet tutarını yapman yeterli
Algoritma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam bu mevzunun. Yani tamam al ama fazla harcama yaparak diyor. Diğer seçtiğin ürünleri biraz pahalılari ekleyerek yap diyor sanirim 😅

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Algoritma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam bu mevzunun. Yani tamam al ama fazla harcama yaparak diyor. Diğer seçtiğin ürünleri biraz pahalılari ekleyerek yap diyor sanirim 😅
İhtimal var yani benim siparişim krediyi dahil etmezsem tam sınırdaydı 1068 tl falandı belki öyle çalışıyordur o kadarını denemediğim için bilemiyorum

Muddi

80+ Bronze
İhtimal var yani benim siparişim krediyi dahil etmezsem tam sınırdaydı 1068 tl falandı belki öyle çalışıyordur o kadarını denemediğim için bilemiyorum
Ole desene hocam işin içinde önceden bulunan da kredi varsa tabii ki çok rahat o fiyata olur 😂ama kredisi olmayan geçmiş olsun jshdhd

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Ole desene hocam işin içinde önceden bulunan da kredi varsa tabii ki çok rahat o fiyata olur 😂ama kredisi olmayan geçmiş olsun jshdhd
hocam en kötü ihtimalle klavyenin yanında 8 tane ürün bedavaya gelmiş oluyor bende o şekilde düşünerek aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
hocam siz yetkili birinize benziyorsunuz bir şey sorabilir miyim size :D 30 euro sınırı var evet ama bir siparişim daha nakilde yani bana ulaşmadan 2.siparişi verdim 30 euro sınırına uyarak.Bu sıkıntı yaratıyor mu yani 2 tane 30 euro altında sipariş vermek aynı zamanda ve biri bana ulaşmadan

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
hocam siz yetkili birinize benziyorsunuz bir şey sorabilir miyim size :D 30 euro sınırı var evet ama bir siparişim daha nakilde yani bana ulaşmadan 2.siparişi verdim 30 euro sınırına uyarak.Bu sıkıntı yaratıyor mu yani 2 tane 30 euro altında sipariş vermek aynı zamanda ve biri bana ulaşmadan
hocam 5 tane 30 euro altı sipariş verdim ayrı ayrı 2 tanesi ulaştı o ulaşan 2 tanesi 50 euro civarıydı 3. gümrükten geçti diğer ikisi yolda yani alabilirsiniz ama aylık 5 paket sınırı var diye biliyorum ona dikkat etmeniz lazım

Bu çarkdan 2k indirim çıktı kolpa demi :ROFLMAO::ROFLMAO:
2k indirim dediği 2klık kupon veriyo ama 140 140 140 şeklinde oluyo genelde yani kolpa

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord