Dostum kredi iadesi tamamen farklı bır olay .Boyle bir indirim vaemis fakat gec gordum.Bu indirimde mi bedavaya geliyor
Temuda olay zaten sürekli sipariş verdirmek.Karta asla iade etmeyeceğini biliyorm.Fakat başka siparişte kullanacağım için sorun olmazDostum kredi iadesi tamamen farklı bır olay .
Diğelimki 1000 TL'ye ürün aldın ve sana rasgele kredi iadesi veriyor (100 TL ' de olabilir 500 TL'de )bu iadeyide bir sonraki siparişinde kullanabiliyorsun yani parayı kartına geri atmak gibi bir şansın yok .
ben iki kez spariş iptal ettim kartıma 9gün geçmiş hala hesabıma yatmadı amaTemuda olay zaten sürekli sipariş verdirmek.Karta asla iade etmeyeceğini biliyorm.Fakat başka siparişte kullanacağım için sorun olmaz
Biraz geç yatıyor.Bana 9 10günde yattı fakat yatıyor merak etmeyınben iki kez spariş iptal ettim kartıma 9gün geçmiş hala hesabıma yatmadı ama
Kredi kartına erken yatıyor iş bankasında bana 2. Gün yattı ama ön ödemeli kartlar ve banka kartlarına geç yatabilir sitede de yazıyor buben iki kez spariş iptal ettim kartıma 9gün geçmiş hala hesabıma yatmadı ama
Kredi kartına erken yatıyor iş bankasında bana 2. Gün yattı ama ön ödemeli kartlar ve banka kartlarına geç yatabilir sitede de yazıyor bu
banka kartı benimki , bu hafta yatar büyük ihtimalBiraz geç yatıyor.Bana 9 10günde yattı fakat yatıyor merak etmeyın
Arkadaşlar first dateden bitti sorun yok phsldhsşlfmdömfHepinizin sorularına yanıt veremiyorum şu anda üzgünüm first date'e gidiyorum boşta olduğum zaman toplu bir şekilde yanıtlayacağım şans dileyin arkadaşlar
hocam bende promosyonda sadece süpriz var orda klavye 575 vergi biniyomu ödemede yoksa direkt 575 miArkadaşlar first dateden bitti sorun yok phsldhsşlfmdömf
Vergiyi ödeme kısmında görürsünüz hocamhocam bende promosyonda sadece süpriz var orda klavye 575 vergi biniyomu ödemede yoksa direkt 575 mi
O size nasıl çıktı bir taktik yaptınız mı yoksa direkt mi karşınıza çıktı.Klavyeye 28 ödedim klavye haricinde aldığım şeylerle toplam 596 ödedim
Konuda yazıyor hocam %99 indirimde karşıma çıktı karşınıza çıkmazsa algoritmayı güncellemek için bilgisayar parçası gibi klavye gibi şeyleri kaydedip tekrar girinO size nasıl çıktı bir taktik yaptınız mı yoksa direkt mi karşınıza çıktı.