❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Bana %79 geldi ama pratikte %50 indirim uyguluyor.

Boyle bir indirim vaemis fakat gec gordum.Bu indirimde mi bedavaya geliyor
Dostum kredi iadesi tamamen farklı bır olay .
Diğelimki 1000 TL'ye ürün aldın ve sana rasgele kredi iadesi veriyor (100 TL ' de olabilir 500 TL'de )bu iadeyide bir sonraki siparişinde kullanabiliyorsun yani parayı kartına geri atmak gibi bir şansın yok .

Dostum kredi iadesi tamamen farklı bır olay .
Diğelimki 1000 TL'ye ürün aldın ve sana rasgele kredi iadesi veriyor (100 TL ' de olabilir 500 TL'de )bu iadeyide bir sonraki siparişinde kullanabiliyorsun yani parayı kartına geri atmak gibi bir şansın yok .
Temuda olay zaten sürekli sipariş verdirmek.Karta asla iade etmeyeceğini biliyorm.Fakat başka siparişte kullanacağım için sorun olmaz

Temuda olay zaten sürekli sipariş verdirmek.Karta asla iade etmeyeceğini biliyorm.Fakat başka siparişte kullanacağım için sorun olmaz
ben iki kez spariş iptal ettim kartıma 9gün geçmiş hala hesabıma yatmadı ama

ben iki kez spariş iptal ettim kartıma 9gün geçmiş hala hesabıma yatmadı ama
Kredi kartına erken yatıyor iş bankasında bana 2. Gün yattı ama ön ödemeli kartlar ve banka kartlarına geç yatabilir sitede de yazıyor bu

Hepinizin sorularına yanıt veremiyorum şu anda üzgünüm first date'e gidiyorum boşta olduğum zaman toplu bir şekilde yanıtlayacağım şans dileyin arkadaşlar
Arkadaşlar first dateden bitti sorun yok phsldhsşlfmdömf

indirim kartı 000 bunu yazınca arama kısmına bişey olmuyor hesabı yeni açtım arkadaşlar

O size nasıl çıktı bir taktik yaptınız mı yoksa direkt mi karşınıza çıktı.
Konuda yazıyor hocam %99 indirimde karşıma çıktı karşınıza çıkmazsa algoritmayı güncellemek için bilgisayar parçası gibi klavye gibi şeyleri kaydedip tekrar girin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,709
Üyeler
184,968
Son üye
ısınan laptop cu
Geri