Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu ikisini nerede bulabiliyoruz promosyonlar kısmında indirim kartı veya %99 indirim promosyonu göremedim eğer F75 i %99 ile alabilirsem alalacağım normalde alma planım yoktu kız arkadaşım bir şeyler alacaktı bende %99 ile alırım onunkileri de diğer 7 ürün arasından bulur ekleriz yarı yarıya bölüşürüz diye düşündüm ve almaya karar verdim
promosyonlar ekranında olması biraz şans işi herkese gelmiyormuş maalesef

indirim kartının üzerinde ekstra indirim falan yazıyor belki gözünüzden kaçmıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali
beyler bu klavye yi nasıl 2.4g ile bağlayacağım kablolu ve bt ile bağlayabildim nasıl 2.4g ye bağlayacağım dongle i bilgisayar a taktım tanıdı fakat çalışmıyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
beyler bu klavye yi nasıl 2.4g ile bağlayacağım kablolu ve bt ile bağlayabildim nasıl 2.4g ye bağlayacağım dongle i bilgisayar a taktım tanıdı fakat çalışmıyor
aula'nın forumlarını vesaire okuyun illa bu sorunu yaşayan vardır

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
ışıklar yanıyor mu?

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Sorunu hallettim. USB dongle fabrika çıkışlı olarak klavye ile eşleştirme yapılmamış biraz zorladı ama sonunda yapabildim.
Çok egzantrik hocam nasıl yaptınız anlatabilir misiniz merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali
Çok egzantrik hocam nasıl yaptınız anlatabilir misiniz merak ettim.

hocam arkadaşın biri sağolsun klavye de fn + " tuşuna birkaç saniye basılı tuttum daha sonra windows ta kullandığım için fn + w tuşuna birkaç saniye basılı tuttum bağlantı sağlandı.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam arkadaşın biri sağolsun klavye de fn + " tuşuna birkaç saniye basılı tuttum daha sonra windows ta kullandığım için fn + w tuşuna birkaç saniye basılı tuttum bağlantı sağlandı.
Tamamdır hocam aklımda bulunsun lazım olur.

klon3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Eraz
Ürün çok güzel ama sormak istediğim iki konu var, bir bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

İlki, bataryayı çıkarabilir miyim? Hep USB modunda kullanacağım için, sürekli şarj olup ömrünü azaltmasını istemiyorum.

Birde keycapleri değiştirmek istiyorum, ama bunu yaparsam tekrar lube yapmam gerekir mi? Seste bir değişilik olsun istemiyorum, bu şekilde harika sesi.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Ürün çok güzel ama sormak istediğim iki konu var, bir bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

İlki, bataryayı çıkarabilir miyim? Hep USB modunda kullanacağım için, sürekli şarj olup ömrünü azaltmasını istemiyorum.

Birde keycapleri değiştirmek istiyorum, ama bunu yaparsam tekrar lube yapmam gerekir mi? Seste bir değişilik olsun istemiyorum, bu şekilde harika sesi.
Lube yapmaya gerek yok, batarya ise çıkarmak biraz zor ancak bazı kişilerden usb modunda bataryanın deaktif olduğunu duydum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord