Aga bende eksilmiyor pazartesi den beri simdi sarja taktim oldugunu nasil anlayacagim ayni soru apex icinde bilgin var mifn + b
o seviyesini gösteriyor 1 den 10a kadaröyle yapıyorum fakat yeşil ışık yanıyor ne anlama geliyor ve azaldığını nasıl anlayabilirim ?
wireless modda kullanıyosun demiAga bende eksilmiyor pazartesi den beri simdi sarja taktim oldugunu nasil anlayacagim ayni soru apex icinde bilgin var mi
Mouse 2.4g de dongle üstün de klavyeyi de wirede aldim ama pcyi kapadimo seviyesini gösteriyor 1 den 10a kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
wireless modda kullanıyosun demi
hiçbişey anlamadım vallaMouse 2.4g de dongle üstün de klavyeyi de wirede aldim ama pcyi kapadim
Aga apex mouse dongle üzerinde sarj oluyor f75 de kablolu modda pc de takili böyle sarj da bir sorun var mi yapmam gereken bir seyhiçbişey anlamadım valla
yapman gereken bişey yok kablo takılıysaAga apex mouse dongle üzerinde sarj oluyor f75 de kablolu modda pc de takili böyle sarj da bir sorun var mi yapmam gereken bir sey
bilgim yok ama kullanmadığında kapanmasının size ne zararı var basınca otomatik tekrar atkif oluyosadostum klavyeyi kullanmadığım zaman kapanıyor ama tuşa bastığım zaman aktif hale geliyor nasıl bu otomatik kapatma şeyini kapatabilriim?