Neler Yeni

AULA F75 klavye CTRL ve SHIFT sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
AULA F75 klavyeyi kullanıyorum bazı zamanlar ctrl tuşuna bastıktan sonra 1'den 9 olan özel karakterleri yaptırıyor bazen yaptırmıyor bir diğer sorunsa shift ile 1'den 9'a kadar olan tuşlara basınca çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
!'^+%&/()=?_ bunları yapabiliyorum fakat ctrl basınca hiç okumuyor koşeli parantez süslü parantez yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fn+w yapar mısın
Windows modunda denedim tekrar denedim kırmızı yanıyor

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
ismail sağlam
AULA F75 klavyeyi kullanıyorum bazı zamanlar ctrl tuşuna bastıktan sonra 1'den 9 olan özel karakterleri yaptırıyor bazen yaptırmıyor bir diğer sorunsa shift ile 1'den 9'a kadar olan tuşlara basınca çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim?
hocam bunun sebebi muhtemelen alışma sürecinde @ yapmak için fn +q yapmanız eğer o kombinasyonu yaparsanız klavyenin modu değişir normalde çalışıp o an çalışmayan bir şey olursa fn+w yaparsanız düzelecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

>>><>£#$½{[[{[]]}}\\\|||||\\\| bende shift ctrl kombinasyonunda bunlar yapılabiliyor fn w konumunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FN + Q sonra FN + W yaptım şuan düzeldi
<>£#$½{[]}\|

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
abbas
FN + Q sonra FN + W yaptım şuan düzeldi
<>£#$½{[]}\|
programını indir, makrodan fn ile ctrl'nin yerini değiştir, fn'nin yerine de alt tuşunu koy sorun falan kalmaz ben öyle yapıyorum gram sıkıntım kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,167
Üyeler
166,332
Son üye
king7
Top Bottom