Neler Yeni

AULA F75 klavye CTRL ve SHIFT sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
AULA F75 klavyeyi kullanıyorum bazı zamanlar ctrl tuşuna bastıktan sonra 1'den 9 olan özel karakterleri yaptırıyor bazen yaptırmıyor bir diğer sorunsa shift ile 1'den 9'a kadar olan tuşlara basınca çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
!'^+%&/()=?_ bunları yapabiliyorum fakat ctrl basınca hiç okumuyor koşeli parantez süslü parantez yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fn+w yapar mısın
Windows modunda denedim tekrar denedim kırmızı yanıyor

siyabent

80+ Silver
AULA F75 klavyeyi kullanıyorum bazı zamanlar ctrl tuşuna bastıktan sonra 1'den 9 olan özel karakterleri yaptırıyor bazen yaptırmıyor bir diğer sorunsa shift ile 1'den 9'a kadar olan tuşlara basınca çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim?
hocam bunun sebebi muhtemelen alışma sürecinde @ yapmak için fn +q yapmanız eğer o kombinasyonu yaparsanız klavyenin modu değişir normalde çalışıp o an çalışmayan bir şey olursa fn+w yaparsanız düzelecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

>>><>£#$½{[[{[]]}}\\\|||||\\\| bende shift ctrl kombinasyonunda bunlar yapılabiliyor fn w konumunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FN + Q sonra FN + W yaptım şuan düzeldi
<>£#$½{[]}\|

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
abbas
FN + Q sonra FN + W yaptım şuan düzeldi
<>£#$½{[]}\|
programını indir, makrodan fn ile ctrl'nin yerini değiştir, fn'nin yerine de alt tuşunu koy sorun falan kalmaz ben öyle yapıyorum gram sıkıntım kalmadı.

Top Bottom