EvetVergi iadesi peki karta yükleniyor mu
Desteğe yazmana gerek yokSatın aldıktan sonra desteğe yazıp iade sürecini mi başlatıyoruz yanların
Beyazla siyah farkı nedirBeyler stok gelmiş hemen beyazdan çektim bir tane
evet gözüm kayıyor bir tane daha alsam mı diye3 4 saattir her baktığımda ikisi de stokta bu arada ilginç
Tam olarak nasıl iptal edicem ÜRUNLERI iptal et diyince ikisinide iptal ediyor bendeEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Desteğe yazmana gerek yok
al sata gitmeyecek gibi duruyo3 4 saattir her baktığımda ikisi de stokta bu arada ilginç
yok etmiyor iptal ete bastıktan sonra ürün seçme ekranı çıkacakTam olarak nasıl iptal edicem ÜRUNLERI iptal et diyince ikisinide iptal ediyor bende
2 beyaz 1 siyah aldık bakalım . Bir kardeşe bir kendime hangisini begenirsek diğerini de koyarım ilana satılır satilmazsa yedek parça olarak kullanirim3 4 saattir her baktığımda ikisi de stokta bu arada ilginç
Onu da alırızKasım ayındaki indirimler olacağını düşünerekten klavyeyi satın almaktan vazgeçtim. Belki farklı bir klavye gelebilir.
Hayır seçersin ürünü iptal ete basip devam de ardından iptal edilecek ürünleri seciyorsunTam olarak nasıl iptal edicem ÜRUNLERI iptal et diyince ikisinide iptal ediyor bende
Maliyetine baya bi stok satıp yorum kasacaklar gibi reklama para vermektense zaten temu da klavye kategorisin de tutunsalar yeter. zaten çok bi maliyeti olduğunu sanmıyorum bu ürünün 10,15 dolar anca vardır3 4 saattir her baktığımda ikisi de stokta bu arada ilginç
Bana da çok mantıklı bir strateji gibi geliyor, bakalım zaman neler getirecekMaliyetine baya bi stok satıp yorum kasacaklar gibi reklama para vermektense zaten temu da klavye kategorisin de tutunsalar yeter. zaten çok bi maliyeti olduğunu sanmıyorum bu ürünün
Kesinlikle . İki gün önce 15 satışı olan mağaza şu an 500 satışı var evet belki marka yeni değil ama temu da 100lerce yorum alacak . İstese bu reklamı böyle bir maliyetle yaptiramazdi . Güzel stratejiMaliyetine baya bi stok satıp yorum kasacaklar gibi reklama para vermektense zaten temu da klavye kategorisin de tutunsalar yeter. zaten çok bi maliyeti olduğunu sanmıyorum bu ürünün 10,15 dolar anca vardır