Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
1
bende de 3 kasımdan beri havalimanında

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yiğit
ajazzı mı satayım bunu mu kararsiz kaldım ajazz daha nazik basması falan sesi de lokum gibi ama rengi bi tık falso bu alulanı da basışı zor biraz sesi fena değil kararsız kaldım
ajazz ne var hocam

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Emre
Hocam elinin altına gelince biraz farklı oluyor sanki. Ben videolardan reaperın daha iyi oldugunu dusunmustum ama graywood yazarken çok daha güzel bi ses veriyor videoya göre. İkisini de deneyimlemeden kesin bir şey diyemicem sanırım ama ne olursa olsun öznel bir şey bu
Katılıyorum hocam elime geçmeden önce Graywood v3 daha güzel geliyordu ama Reaper daha çok hoşuma gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki niye tekrar şöyle olmuş acaba? mng'de transfer ediliyor yazıyor. Cidden takip bilgisi vasat temunun ya.
Alıntıyı görüntüle
Mng getirirken bendede öyle güncellendi hocam sonrası dağıtıma çıkıyor

bende çıkmadı yuvası boş kutuda da yok.
şansıma tüküreyim.
Hocam bende biri kutuda düşmüş halde çıktı biride klavyeye takılı halde gümrükte nasıl kontrol ettilerse artık

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yiğit
ak820 max kral

ben kablolu kullanıyorum ajazzın mı tepkime süresi daha iyi aulanınki mi aulada reaper switch var ajazzda flying fish switch
bende ak820pro gift switch var arkadaşta aulayı sipariş etti o gelince karşılaştırırız bende ona göre hangisi daha iyi karar vericem

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,407
İsim
kadir
Hocam bende biri kutuda düşmüş halde çıktı biride klavyeye takılı halde gümrükte nasıl kontrol ettilerse artık
valla benimki direkt hiç yok.
iade talebi oluşturdum.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
beyler az önce mail yazarken cortladım, sağdaki ALT tuşu yok klavyede xD @ simgesini nasıl kolay yoldan kullanabilirim

Krxell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İsmail
30 Ekim'de sipariş verdiğim klavye bugün elime ulaştı. Sesi inanılmaz derecede iyi. Malzeme kalitesi switchler her şey beklendiği gibi kutu çok az hasarlıydı ama kesinlikle açılmamıştı. Şarjı dolu geliyor zaten ben çok memnun kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,540
Üyeler
163,518
Son üye
ahmet2928
Top Bottom