Beim de 4 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazısında bekliyor.Hangi indirimi verdi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazıyor bende
Beim de 4 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazısında bekliyor.Hangi indirimi verdi hocam
3 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazıyor bende
ajazz ne var hocamajazzı mı satayım bunu mu kararsiz kaldım ajazz daha nazik basması falan sesi de lokum gibi ama rengi bi tık falso bu alulanı da basışı zor biraz sesi fena değil kararsız kaldım
Katılıyorum hocam elime geçmeden önce Graywood v3 daha güzel geliyordu ama Reaper daha çok hoşuma gittiHocam elinin altına gelince biraz farklı oluyor sanki. Ben videolardan reaperın daha iyi oldugunu dusunmustum ama graywood yazarken çok daha güzel bi ses veriyor videoya göre. İkisini de deneyimlemeden kesin bir şey diyemicem sanırım ama ne olursa olsun öznel bir şey bu
Mng getirirken bendede öyle güncellendi hocam sonrası dağıtıma çıkıyorBenimki niye tekrar şöyle olmuş acaba? mng'de transfer ediliyor yazıyor. Cidden takip bilgisi vasat temunun ya.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende biri kutuda düşmüş halde çıktı biride klavyeye takılı halde gümrükte nasıl kontrol ettilerse artıkbende çıkmadı yuvası boş kutuda da yok.
şansıma tüküreyim.
ak820 max kralajazz ne var hocam
hesabınıza telefon numarası ekledinizmi birde sepettemi beklettinizMesajlar-> Promosyonlar kısmına düşüyor her hesaba veriyor mu bilmiyorum
ajazz tepkime hızı olarak biraz daha iyiak820 max kral
ben kablolu kullanıyorum ajazzın mı tepkime süresi daha iyi aulanınki mi aulada reaper switch var ajazzda flying fish switch
bende ak820pro gift switch var arkadaşta aulayı sipariş etti o gelince karşılaştırırız bende ona göre hangisi daha iyi karar vericemak820 max kral
ben kablolu kullanıyorum ajazzın mı tepkime süresi daha iyi aulanınki mi aulada reaper switch var ajazzda flying fish switch
Hesabı dün açtım sepete ekledim bugün indirim verdihesabınıza telefon numarası ekledinizmi birde sepettemi beklettiniz
valla benimki direkt hiç yok.Hocam bende biri kutuda düşmüş halde çıktı biride klavyeye takılı halde gümrükte nasıl kontrol ettilerse artık
gümrükte kontrol ederken falan mı düşürdüler acabavalla benimki direkt hiç yok.
iade talebi oluşturdum.