❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
benim aras kargo ile gelen aula f75 9 kasımdan beri havalimanında ama ondan önce verdiğim sipariş hem daha erken Türkiyeye geldi hem üstüne aynı gün gümrüğe girdi ertesi günde kargolandı bugün dağıtıma çıkacak umarım aras kargoda mı sorun var yoksa şansa mı böyle anlamadım mng ile gelen siparişlerim gümrüğü 1 günde geçmiş hep
3 kasımdan beri havalimanında benimki :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı durumdayım 4 kasımdan beri bekliyorum.
3 kasımdan beri havalimanında herhalde yatıyor bizim ürünler

Valla bende bir gecikme hissedemedim şahsen eski klavyemden daha iyi geldi seside perfect bir sıkıntı yok :D
Kesinlikle öyle AOC GK200 kullanıyordum bundan önce. Baya hızlı zaten. Çok beğendim tepkimelerini sesini falan. Bilek desteği olmadan da zorlamadı hiç.

dostlar selam klavye geldi. her şey çok güzel ama bu aşırı hassas ya. mesela cs'deyim sol elim doğal olarak wasd'de ama farkında olmadan basıyorum ve çok yukarıda kavrıyor. bunun bi ayarı var mıdır?
Hocam membrane klavyeden geçtiyseniz böyle hissetmeniz çok normal, bir süre kullandıktan sonra alışacaksınız

Alıntıyı görüntüle

Bu aşamadan sonra ortalama ne kadar sürer gelmesi arkadaşlar, sizlere ne kadar sürede geldi ?
Hocam benim paket 3 gündür daha havalimanı deposuna varamadı neyse bunun için müşteri temsilcisi ile konuştuğumda en yakın uçuşun 12 Kasım 16.45 (TR tarihi ve saati ile) kalkacağını söyledi

Elimizdeki veriler⬇️

-12 Kasım 16.45'te uçuş
-10 Saat Ortalama Uçuş süresi
(İstanbul-Şanghay)
-Ortalama 3 gün gümrük
-Ortalama Kargo 2 Gün

Tahminim⬇️

18 Kasım ------ 20 Kasım

aj 099 lar geldi beyaz olan çalışmıyor.

Hocam benim paket 3 gündür daha havalimanı deposuna varamadı neyse bunun için müşteri temsilcisi ile konuştuğumda en yakın uçuşun 12 Kasım 16.45 (TR tarihi ve saati ile) kalkacağını söyledi

Elimizdeki veriler⬇️

-12 Kasım 16.45'te uçuş
-10 Saat Ortalama Uçuş süresi
(İstanbul-Şanghay)
-Ortalama 3 gün gümrük
-Ortalama Kargo 2 Gün

Tahminim⬇️

18 Kasım ------ 20 Kasım
O sırada benim 9 günlük gümrük 😄

aj 099 lar geldi beyaz olan çalışmıyor.
Bende de var çalışıyor

Bende de var çalışıyor
Siyah çalışıyor da beyaz çalışmıyor usb ile bağladım olmadı kablosuz denedim olmadı

Bende de var çalışıyor
😂😂😂
Bakacaz artık benim tek korkum bu kar acaba bu ürünlere falan el koyarlar mı yani el koymalık bir neden yok ama açıkçası bizim milletin kafa belli bunlar el koyup İhalede satabilirler yani bir ara gümrük ihalesine falan bakmıştım çok alakasız şeyler gümrükte kalmış satıyorlar vs.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-11-09 at 16.58.49.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-09 at 16.58.49.jpeg
    205.1 KB · Hit: 64
  • WhatsApp Image 2024-11-09 at 16.58.48 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-09 at 16.58.48 (1).jpeg
    171.5 KB · Hit: 59
  • WhatsApp Image 2024-11-09 at 16.58.50.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-09 at 16.58.50.jpeg
    490.1 KB · Hit: 62
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.