Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 988
Fark etmiyor sadece güneye uygun daha fazla keycaps varmış.ne farkeder ki kuzey güney![]()
Fark etmiyor sadece güneye uygun daha fazla keycaps varmış.ne farkeder ki kuzey güney![]()
Hocam Eğer olduğu gibi kulancaksanız North Daha iyine farkeder ki kuzey güney![]()
Hocam konuyu takip ettiğim kadarıyla yazılıma hiç bakmasanız daha iyi. Şahsen ben yüklemeyi düşünmüyorumarkadaşlar klavyem geldi cidden baya güzel alan herkes memnun kalır gibi. size şeyi sormak istiyorum bu yazılımda yapacağımız çok önemli bir ayar varmı. şu debounce ayarı nasıl olmalı
niye ki hocamHocam konuyu takip ettiğim kadarıyla yazılıma hiç bakmasanız daha iyi. Şahsen ben yüklemeyi düşünmüyorum![]()
Hani bende baktım yazılıma cidden çok iyi değil ve gerek yok gibiHocam konuyu takip ettiğim kadarıyla yazılıma hiç bakmasanız daha iyi. Şahsen ben yüklemeyi düşünmüyorum![]()
Hayırlı olsun hocam bedava klavye zatenbizde geçtik siparişimizi
Alıntıyı görüntüle
Lineer switch yazı yazmak için pek iyi değildir. Bilgisayar mühendisliği okuyan biri olarak söylüyorum.Arkadaşlar peki bu klavye kod yazmak için nasıldır? Varsa yazılımcı arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.