Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Beyler uzun süredir konuyu takip etmiyorum bu F tuşlarını fn e basmadan nasıl kullanacağım ben fn e basmadan kullanamıyorum birde şu esc nin yanındaki ışık nasıl kapatılıyordu

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Emre
Beyler uzun süredir konuyu takip etmiyorum bu F tuşlarını fn e basmadan nasıl kullanacağım ben fn e basmadan kullanamıyorum birde şu esc nin yanındaki ışık nasıl kapatılıyordu
FN+W windows moduna geçin F tuşları düzelir
FN+SHİFT te o ışığı ayarlıyor

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Emre
Çook teşekkürler pc yeni geldi yeni kullanmaya başladım da klavyeyi
Rica ederim hocam Aula F75 kılavuz yazında internette çıkıyor bütün kısayolları gösteriyor oradan da bakabilirsiniz bulamadığınız bir şey olursa da sorun bilen biri illa cevaplar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sametcan Türk
yazilimda ne var ki hocam anlamadim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

south nedir hocam bilgilendirebilir misiniz?
hocam yazılımı çok iyi değil yani kullanışlı değil birde hata veriyor çoğu kez zaten klavyenin rengini felan çok rahat ayarlayabiliyorsun üstünden ben sadece şeyi sormuştum ms değerini düşürme felan varmı ayarlarında

Hocam Kargo durumunuzu paylaşırmısınız ne zaman kargoya verildi ne zaman geldi merak ettim benimki dünden beri İstanbul'da hayala bı ilçeye getiremediler
hocam 3 kasımda sipariş verdim bugun yeni geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Önceki-sonraki şarkı ve play/pause için en mantıklı çözüm ne diye düşünürken tap özelliğini öğrendim. Tuşa basınca farklı, basılı tutunca farklı şey yaptırabiliyorsunuz. Tap kısmından del pgu pgd tuşlarına kendilerini atadım, default kısmından del pgu pgd'ye şarkı durdur, önceki, sonraki atadım. Basılı tutunca öyle çalışıyorlar. En üstteki ayar simgesinden tap özelliğini açmanız gerekiyor. Bir de hassaslığı için slider var, ne kadar azaltırsanız o kadar hızlı şekilde basılı tutmadaki atamaya geçiyor.

Marisquex

80+
1070tl sınırı sipariş başına mı geçerli yoksa 1 ay içinde sadece toplam 1070tl mi sipariş verebiliyoruz

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
1070tl sınırı sipariş başına mı geçerli yoksa 1 ay içinde sadece toplam 1070tl mi sipariş verebiliyoruz
siparis basina gecerli aylik 5 paket hakkin var

1731760542433.png

bu ptt beni delirticek.

Marisquex

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,403
Üyeler