❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yani aula daha iyi. Bu durumda onu elinizde tutmanız daha iyi olur eğer bir problem teşkil etmiyorsa.
hocam ğ * - . ü tuşlarını nasıl kllavyedeki tuşlara çevirebilirim ve ajazz gelince birini iade edeceğim veya satacağım hangisini yapmalıyım sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ğ * - . ü tuşlarını nasıl kllavyedeki tuşlara çevirebilirim ve ajazz gelince birini iade edeceğim veya satacağım hangisini yapmalıyım sizce
ajazz red switch olduğu için daha iyi geliyıor hocam cidden aula çok sesli gelmeye başladı ama bilmiyorum hangisini iade edeceğimi

switchlerin ses seviyesi nasıl clik sesi var mı ? Yoksa red switch de bana sesli geliyor açıkçası nasıl farkları var ?

3 aula siparişim var. En erken verdiğim 11 Kasım günü ptt ile geliyor. 14 Kasım akşamı verdiğim aras ile 15 Kasım verdiğim sipariş mng ile geliyor. Bakalkm hangisi önce getirecek :D hepsi şu an nakil aşamasında

şey sorucam en alt sınır 670tl'ya vergiler ile 1k oluyor illa 670'e mi tamamlamam gerekiyor

Beyler tap sensitivity ile alttaki debounceyi açıklayabilecek var mı ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-17 031111.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-17 031111.png
    27.9 KB · Hit: 68
bu sleep 5min diyor ama 1dkda falan kapanıyor. program açık değilken geçerli deği lmi oradan yaptığımız ayar acaba

Şurdaki kredi alma mantığını anlayamadım bilen var mı?
Şimdi bu kredi benim kartıma para iadesi olarak mı gelecek?
MH'lerine sordum adam akıllı anlayamadım burdan bilen varsa diye bi sormak istedim.

Son düzenleme:
bu sleep 5min diyor ama 1dkda falan kapanıyor. program açık değilken geçerli deği lmi oradan yaptığımız ayar acaba
sleep tamamen uykuya alıyor ışıklar ise güç tasarrufu için kapanıyor yani ışıklar kapanınca sleep moda geçmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Şurdaki kredi alma mantığını anlayamadım bilen var mı?
Şimdi bu kredi benim kartıma para iadesi olarak mı gelecek?
MH'lerine sordum adam akıllı anlayamadım burdan bilen varsa diye bi sormak istedim.
krediyi 7 gün boyunca toplayacaksın ve temu hesabında duracak.

Beyler gümrük beyan bilgileri gönderildi diyor bundan önce 3 tane aldım böyle bir şey yazmadı normal mi ?
IMG_20241117_093808.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway