Neler Yeni

Aula F75 Şarjı Azalmıyor.

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Avseros
Arkadaşlar 3-4 gündür Dongle ile kullanıyorum ve şarjı hala azalmadı Fn ve B yapınca ışık hep 9'a kadar yanıyor. Yani en azından 8-7 olması gerekmez miydi???

bende ışıklar kapalı kullanıyorum hatta escnin yanındaki ledide kapattım hiç gitmiyor şarjı gecikmede yok beklediğimden çok daha iyi

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yiğit
Arkadaşlar 3-4 gündür Dongle ile kullanıyorum ve şarjı hala azalmadı Fn ve B yapınca ışık hep 9'a kadar yanıyor. Yani en azından 8-7 olması gerekmez miydi???
şarjın yavaş bitiyor diye neden konu açıyorsun ben onu anlamadım daha iyi işte keyfine bak gitsin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
bedirhan
ledler yanmıyorken 100 saat ledler yanıyorken 16 saat çalısıyor demişlerdi 3 4 günde kaç saat kullandınız

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Avseros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ledler yanmıyorken 100 saat ledler yanıyorken 16 saat çalısıyor demişlerdi 3 4 günde kaç saat kullandınız
her gün 3 4 saat kullanmışımdır yani nerden baksan 10 saat var en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ışıkları hep açık ve full iken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
bedirhan
her gün 3 4 saat kullanmışımdır yani nerden baksan 10 saat var en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ışıkları hep açık ve full iken.
klavyeye basmadığınız zaman kendini ve ısıkları kapatıyor dizi falan izlerken kendini kapatmıstır

Top Bottom