GirayHan
80+ Platinum
Ayrıca ek 1000TL ye 100 TL kupon ve 500 tl ye 50 tl takip et kazan kuponu mevcut + 700/100TL Sepette indirim!
Son düzenleme:
Ahah yok ya normal ekran görüntüsü. Belki telden bakıyorsan garip gelmiş olabilir.Güle güle kullan kıvanç.
Yalnız o ekran görüntüsü ne öyle hesap makinesi ile mi çektin ne yaptın![]()
Bende tam tersi öneriyorum 7-8 tane avva marka t-shirt'im var atma solma çekme vb gibi durumlarla karşılaşmadım.Alıntıyı görüntüle
malzeme kalitesi orta şeker renklerde degisiklik oldu ve biraz cekti 40da yıkamama ragmen ucuz olmadıkca onermıyorum.
bilgisayarda da aynı buzlu camın arkasından çekmiş gibiAhah yok ya normal ekran görüntüsü. Belki telden bakıyorsan garip gelmiş olabilir.
güle güle kullanın hocam5 tane kaptım 1200 liraya geldi. Babalar günü hediyesi olarak iyi oldu![]()
Konuda ki indirim kuponlarını es geçip ve hatta okumayıp stokta kalan tek ürünle indirimde olan yüzlerce t-shirt'i es geçip yine yazmak için yazan koca yürekli kartallardaha geçen gün 5 adedini 1600 küsüre aldım adamlar sazan avına çıkmışlar tanesini 610 TL ye satıp 2 ve üzeri %20 indirim demesi ...
AVVADAN %50 - 60 İNDİRİM OLMADAN HİÇ BİR ŞEY ALMAYIN AVVADAN KİMSE BİR ŞEY ALMAZSA %50 İNDİRİMLERİ RAHAT GÖRÜR
![]()
Avva Erkek Siyah Ultrasoft Bisiklet Yaka Düz Modal T-shirt B001171 - Fiyatı, Yorumları
Avva Erkek Siyah Ultrasoft Bisiklet Yaka Düz Modal T-shirt B001171 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tanıdığım herkese 3-5 tane aldırdım stok vardıgüle güle kullanın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
stokta kalan tek ürünle indirimde olan yüzlerce t-shirt'i es geçip yine yazmak için yazan koca yürekli kartallar![]()