Axle ekran kartı alınır mı?

2060/2070 mi?genelde onlar mining çıkması oluyor bir tane ilana yazmıştı birisi bunlarda masaüstü değil laptop çipi var diye,bir de nedense bunlarda driver farklı kuruluyor sanırım "FrankenStein" denen bir sistemle ama gene normal nvidia driverı da çalışır muhtemelen tamamıyla ne kadar ödeyeceğin ile alakalı alınabilir ya da alınmayacak durumda olduğu

2060/2070 mi?genelde onlar mining çıkması oluyor bir tane ilana yazmıştı birisi bunlarda masaüstü değil laptop çipi var diye,bir de nedense bunlarda driver farklı kuruluyor sanırım "FrankenStein" denen bir sistemle ama gene normal nvidia driverı da çalışır muhtemelen tamamıyla ne kadar ödeyeceğin ile alakalı alınabilir ya da alınmayacak durumda olduğu
Hocam RX 6600 aldım , normal RX 6600 driverı kurdum ve ilk sahibinden aldım kart çok temiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soğutmasında sorun yoksa , temiz ise alınır tabii.
Tertemiz ilk sahibinden aldım , furmark da 20 dakika 72 derece

Hocam RX 6600 aldım , normal RX 6600 driverı kurdum ve ilk sahibinden aldım kart çok temiz

Tertemiz ilk sahibinden aldım , furmark da 20 dakika 72 derece
ne kadar aldın

Evet evet , ihtiyaç fazlası olduğu için bir de para lazımmış , kartı bizzat açtım içi de dışı kadar tertemiz
kanka mining yapılmış olsa bile o paraya sıfır sıkıntı :)

hayırlı olsun bakalım.
Soğutması felan iyi hocam , sadece arka plaka plastik , onun haricinde her şeyi iyi diyebilirim , bence alınabilir bir marka sizce?

kanka mining yapılmış olsa bile o paraya sıfır sıkıntı :)
Bencede , çökecek mi ya da görüntü de kesilme olacak mı diye haricinde 40-50 dakika daha teste soktum gayet stabil

Soğutması felan iyi hocam , sadece arka plaka plastik , onun haricinde her şeyi iyi diyebilirim , bence alınabilir bir marka sizce?
Kanka top markalara alternatif olup herkes alabilsin diye çıkmış markalar işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,176
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri