VtecKicked
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Herhangi bir sorunu yoksa alınır mı?
soğutmasında sorun yoksa , temiz ise alınır tabii.Herhangi bir sorunu yoksa alınır mı?
Hocam RX 6600 aldım , normal RX 6600 driverı kurdum ve ilk sahibinden aldım kart çok temiz2060/2070 mi?genelde onlar mining çıkması oluyor bir tane ilana yazmıştı birisi bunlarda masaüstü değil laptop çipi var diye,bir de nedense bunlarda driver farklı kuruluyor sanırım "FrankenStein" denen bir sistemle ama gene normal nvidia driverı da çalışır muhtemelen tamamıyla ne kadar ödeyeceğin ile alakalı alınabilir ya da alınmayacak durumda olduğu
Tertemiz ilk sahibinden aldım , furmark da 20 dakika 72 derecesoğutmasında sorun yoksa , temiz ise alınır tabii.
ne kadar aldınHocam RX 6600 aldım , normal RX 6600 driverı kurdum ve ilk sahibinden aldım kart çok temiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tertemiz ilk sahibinden aldım , furmark da 20 dakika 72 derece
Gtx 1660 parasına aldım , kargo dahil 3400 lirane kadar aldın
oha demek istiyorum çok iyi fiyata almışsın performansı çok iyi.Gtx 1660 parasına aldım , kargo dahil 3400 lira
Evet evet , ihtiyaç fazlası olduğu için bir de para lazımmış , kartı bizzat açtım içi de dışı kadar tertemizoha demek istiyorum çok iyi fiyata almışsın performansı çok iyi.
hayırlı olsun bakalım.Evet evet , ihtiyaç fazlası olduğu için bir de para lazımmış , kartı bizzat açtım içi de dışı kadar tertemiz
Testleri merak ettim paylaşabilir misiniz furmark falan?Gtx 1660 parasına aldım , kargo dahil 3400 lira
kanka mining yapılmış olsa bile o paraya sıfır sıkıntıEvet evet , ihtiyaç fazlası olduğu için bir de para lazımmış , kartı bizzat açtım içi de dışı kadar tertemiz
Soğutması felan iyi hocam , sadece arka plaka plastik , onun haricinde her şeyi iyi diyebilirim , bence alınabilir bir marka sizce?hayırlı olsun bakalım.
Bencede , çökecek mi ya da görüntü de kesilme olacak mı diye haricinde 40-50 dakika daha teste soktum gayet stabilkanka mining yapılmış olsa bile o paraya sıfır sıkıntı![]()
Kanka top markalara alternatif olup herkes alabilsin diye çıkmış markalar işteSoğutması felan iyi hocam , sadece arka plaka plastik , onun haricinde her şeyi iyi diyebilirim , bence alınabilir bir marka sizce?