Ayakkabı önerisi lazım

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
781
Merhaba arkadaşlar kendime basketbol ayakkabısı arıyorum belki gün içinde giyerim ama ağırlıklı basket oynanacak renk farketmez şık ve rahat olsun yeter beton zeminde oynayacağım bütçe sıkıntım yok kaliteli uzun ömürlü olsun yeter başka ihtiyacınız olan bilgi varsa verebilirim normalde 42-43 giyiyorum

Decathlonunki vardı geçen yıl almıştım günluk olarak giyiyordum ona rağmen çok rahatsız etmedi

witness 8 sipariş verdim hocam indirimle bedeni olmadı değişim aşamasında şuan onu bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi bedenimde almıştım dar oldu bi büyük bedeni aldım

witness 8 sipariş verdim hocam indirimle bedeni olmadı değişim aşamasında şuan onu bekliyorum

kendi bedenimde almıştım dar oldu bi büyük bedeni aldım
Nereden aldin hocam? 47 numara icin bakıyorum da stok yok çoğunda.

O sitede iade değişim çok sıkıntılı diyorlardı. Orada da numara bulamadım alamayacagim gibi.
Hocam tanıdık var olmadi ona söylerim yardımcı olur iade değişim nasıl sıkıntı olabilir ki 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkım var değişim istiyorsanız faturaya değişim yazıp numarayı yazın dedi yazdim sıkıntı olmaması lazim

Nereden aldin hocam? 47 numara icin bakıyorum da stok yok çoğunda.
47 numara evet hocam zor biraz bide kalıplar dar oluyor 1 numara falan büyük lazım baya sıkıntı umarım bulursunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri