1 günde çözülecek bir sorun değil bu. Zaten düşmesi kötü bir şey olur birçok ihracat yapan şirket için. Bu durmunun önüne geçmek için kişi başına düşen yıllık geliri arttırmak lazım.Alıntıyı görüntüle
İlk bu sorunu çözsek? :/
İsteselerde yapamaz bunlar zaten boşver.1 günde çözülecek bir sorun değil bu. Zaten düşmesi kötü bir şey olur birçok ihracat yapan şirket için. Bu durmunun önüne geçmek için kişi başına düşen yıllık geliri arttırmak lazım.
Doların düşmesi için yurt dışına satış yapmamız ve bol bol üretim yapmamız lazım ve bunu sürdürebilmemiz eğer dolar düştükten sonra üretimi bırakırsak hep yurt dışından alırsak bu sefer dolar yine artar.1 günde çözülecek bir sorun değil bu. Zaten düşmesi kötü bir şey olur birçok ihracat yapan şirket için. Bu durmunun önüne geçmek için kişi başına düşen yıllık geliri arttırmak lazım.
Amaçları yavaş yavaş unutturmak.Atatürk nerde?
15 temmuz parasında da Atatürk yoktu.Atatürk nerde?
Kalbimde.Atatürk nerde?
O paranın millet için bir önemi var ama bunun önemi yok. Umrum da değil ayasofya falan. Benim milli değerlerimi sileceklerse hiç basmasınlar.15 temmuz parasında da Atatürk yoktu.
Ülkeye dolar girdisi Türk Lirasının değerini artırır ama dolar 4'ün altında düşürmez bu durum. @Kazım Soy daha iyi açıklar.Doların düşmesi için yurt dışına satış yapmamız ve bol bol üretim yapmamız lazım ve bunu sürdürebilmemiz eğer dolar düştükten sonra üretimi bırakırsak hep yurt dışından alırsak bu sefer dolar yine artar.
Mantıklı düşünürsek sizce Atatürk'ü bozuk paranın tura kısmından çıkartmak onu unutturmak için yapılan bir hamle midir?Amaçları yavaş yavaş unutturmak.