Para basımı asla durmaz. Piyasa da Türk Lirası kalmaz ise daha kötü olur piyasa.Bu aralar gereksiz para bastık, her şey gittikçe kötüye gidiyor.
Millet de artık uyandı biraz karşı çıkmaya başladı.
Nasıl milleti sinirlendirmeden para basarız?
Aha buldum, Ayasofya!
İsmet İnönü paraları "keyfi" değil kanuna dayalı şekilde çıktı.ismet inönü paralarını diyorsanız kimse savunmuyor zaten onları bugünki bu sert tavırda o yüzden zaten ATATÜRK ten baska kimsenin resmi bulunmamamlı paraların üstünde
Değeri de aynıdır.İsmet İnönü paraları "keyfi" değil kanuna dayalı şekilde çıktı.
O zamanların kanununa göre Reis-i Cumhur kimse, parada onun yüzü olurdu.
52'den sonra gelen yeni kanunla değişti bu.
Ayrıca son 15 yıldır değil, yıllardır hatıra parası basılıyor.
Yani "para" aynı para, "lira" aynı lira. Anlam yükleyen kişidir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
güzel hoş duruyorda inşallah 1 tanesi 5 lira falan olmaz 1 lira = 5 lira dsdkfljsdklfjsdBerat Albayrak açıkladı;
"Darphanemiz tarafından basılan #AyasofyaCamii özel paramızla tarihe bir not daha düşüyoruz."
Alıntıyı görüntüle
Öyle bir saçmalık yok merak etmeyin. Yine 1 TL.güzel hoş duruyorda inşallah 1 tanesi 5 lira falan olmaz 1 lira = 5 lira dsdkfljsdklfjsd
Oha 15 tl mi o kadar para ediyor mu ya ben bir ara biriktirmiştim 10 tane 150 tl ye satsam üff iyi para hee
İlk başta millet 20-25 TL'ye satıyordu. Aklı çalışan bankaya gider bana 15 Temmuz parası verin diye 1TL karşılığında alır. Şahsen ben öyle yaptım. Sağ'dan sol'dan da topladığım paralar ile yaklaşık 40 tane oldu. 40X15 600TL miss..
FBI Open The Door !!İlk başta millet 20-25 TL'ye satıyordu. Aklı çalışan bankaya gider bana 15 Temmuz parası verin diye 1TL karşılığında alır. Şahsen ben öyle yaptım. Sağ'dan sol'dan da topladığım paralar ile yaklaşık 40 tane oldu. 40X15 600TL miss..
Beyin bedava. " Akıllılar, sözlerini altın tartan bir terazide tartarlar. " lafı boşa denmiyor.FBI Open The Door !!