White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Siyasete girmeden ilerleyin, konu kilitlenmesin.
Haklısın hocam kusura bakma.Siyasete girmeden ilerleyin, konu kilitlenmesin.
Yalnızca bozuk paranın tura kısmından çıkartıldı ki bu kalıcı değil bir süre darphaneler böyle basacak ardından eskisi gibi olacak. Unutturmaya çalışmak isteyen hem kağıt paradan hem de bozuk paradan kalıcı olarak kaldırırdı zaten hocam.Ben hatıra parası olsa da Atatürk'ün olmadığı bir parayı doğru bulmuyorum. Yavaş yavaş unutturmaya çalışıyorlar. Bunu bir anda yapsalar zaten olay çıkardı yapamazlar. Sindire sindire hafızalardan siliyorlar. Ben buna karşıyım.
Bence 15 temmuz paraları durdurulmalıydı, hem Atatürk hem de 15 temmuz paraları basılsa çok daha güzel olurO paranın millet için bir önemi var ama bunun önemi yok. Umrum da değil ayasofya falan. Benim milli değerlerimi sileceklerse hiç basmasınlar.
Sen de haklısın hocam. Neyse konu kilitlenmesin.Yalnızca bozuk paranın tura kısmından çıkartıldı ki bu kalıcı değil bir süre darphaneler böyle basacak ardından eskisi gibi olacak. Unutturmaya çalışmak isteyen hem kağıt paradan hem de bozuk paradan kalıcı olarak kaldırırdı zaten hocam.
1 gün basmışlardır. 100.000 adet falan o da yada herkes için 1 tane düşecek şekilde 85 milyon adet basacaklardır.Yalnızca bozuk paranın tura kısmından çıkartıldı ki bu kalıcı değil bir süre darphaneler böyle basacak ardından eskisi gibi olacak. Unutturmaya çalışmak isteyen hem kağıt paradan hem de bozuk paradan kalıcı olarak kaldırırdı zaten hocam.
Düşüncen çok yanlış dostum, 15 temmuz milli değer taşıdığı için önemlidir, şahsen ben 15 temmuz paralarının basılmasını hala isterim ama sakın yanlış anlama paraların yüzünde Atatürk var diye rahatsız olmuyorum, aksine gururlanıyorum15 temmuz parasında da Atatürk yoktu.
Oldu o zaman aga, artık paraları Atatürk ün yüzüne doğru alalım mesela 100 TL 50 TL 1 TL falan kalksın işte Atatürk ün şu yüzü 50 Kr eder gibi saçma bir durum gelsinHocam bence bu var. Sadece bu değil çoğu alanda unutturulmaya çalışılıyor. Bu da bir parçası. Ben öyle düşünüyorum.