Ortalama. 2 memurun aldığı maaş yaklaşık.Şuan ki ülke şartlarında aylık 100 bin lira 5 kişilik bir aile için sizce çok mu yüksek yoksa ortalama bir ücret mi? Sadece yorumlarınızı merak ettim Istanbul için düşünmeyin.
Gayet yeterli bir ücret. Ama 5 kişinin içinde bebek falan varsa sıkıntı olur biraz. Masrafları fazla çünkü normal bir insanın ihtiyaçlarına göre.Şuan ki ülke şartlarında aylık 100 bin lira 5 kişilik bir aile için sizce çok mu yüksek yoksa ortalama bir ücret mi? Sadece yorumlarınızı merak ettim Istanbul için düşünmeyin.
asgari ile çalışılmaz bence,en kötü kurye olunur 40 45k arası alınırBence yüksek. Az diyenler ülkenin nerdeyse yarısının 17K asgari ücret ile geçindiğini de unutmasın.
Bence çok az valla bir tane 15 pro Max 100k zatenŞuan ki ülke şartlarında aylık 100 bin lira 5 kişilik bir aile için sizce çok mu yüksek yoksa ortalama bir ücret mi? Sadece yorumlarınızı merak ettim Istanbul için düşünmeyin.
5kişi için 100k bahsediyoruz tek kişi için değilKatılıyorum az diyenler ne iş yapıyor merak ettim açıkçası