12 taksit öyle 3600tl yapar. Sana tavsiyem her ay 300 tl at kenara. Dolar ya da altın düşükken ikisinden birini yap sonra yükseldimi bozdur. Öbür türlü değer kaybeder paran.arkadaşlar sorum başlıkta 12 ay taksitle ayda 300 TL ödeyeceğim bir bilgisayar önerebilir misiniz ? ceveplar için teşekkürler
O kadar bekleyecek olsa taksitle almak istemez bence alınır neden alınmasın iyi bir bilfisayar alınacaksa olur bir çoğumuz taksitle alıyor12 taksit öyle 3600tl yapar. Sana tavsiyem her ay 300 TL at kenara. Dolar ya da altın düşükken ikisinden birini yap sonra yükseldimi bozdur. Öbür türlü değer kaybeder paran.
Haklısında şu an taksitle alınıcak ne var ki?O kadar bekleyecek olsa taksitle almak istemez bence alınır neden alınmasın iyi bir bilfisayar alınacaksa olur bir çoğumuz taksitle alıyor
şahsen ben taksitle bir bilgisayar almayacak adam tanımıyorumO kadar bekleyecek olsa taksitle almak istemez bence alınır neden alınmasın iyi bir bilfisayar alınacaksa olur bir çoğumuz taksitle alıyor
bir bilgisayar önerebilir misin ?O kadar bekleyecek olsa taksitle almak istemez bence alınır neden alınmasın iyi bir bilfisayar alınacaksa olur bir çoğumuz taksitle alıyor
Fiyat verirsen öneririm dostumşahsen ben taksitle bir bilgisayar almayacak adam tanımıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir bilgisayar önerebilir misin ?
buluyorum hemenknk arkadaş ne dedi 3600 TL hazır bir sistem olursa iyi olur.
Aylık 350tl ye denk geliyor bunun bir alt sistemlerinde rx570 var ama bu attığım sistemde gtx1650 super rx580 dende güçlü bir kart eğer biraz daha yükseltebilirsen bunu öneririm ama eğer yok yükseltemezsem dersen farklı bir şey bulabilirim ama bunu almanı öneririmbuluyorum hemen
Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
eğer parayı biraz yükseltebilirsen bunu öneririm
knk 250 tl vardı 300 tl ye çıkardım daha fazla imkansız.buluyorum hemen
Alıntıyı görüntüleAquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
knk 250 TL vardı 300 TL ye çıkardım daha fazla imkansız.buluyorum hemen
Alıntıyı görüntüleAquarius 5A | Game Garaj
A
Aylık 350tl ye denk geliyor bunun bir alt sistemlerinde rx570 var ama bu attığım sistemde gtx1650 super rx580 dende güçlü bir kart eğer biraz daha yükseltebilirsen bunu öneririm ama eğer yok yükseltemezsem dersen farklı bir şey bulabilirim ama bunu almanı öneririm
tamamdır o zaman 3600e düşüreceğimknk 250 TL vardı 300 TL ye çıkardım daha fazla imkansız.
knk 250 TL vardı 300 TL ye çıkardım daha fazla imkansız.
knk eyw kimse yardımcı olmuyordu senin dışında çok teşekkürlertamamdır o zaman 3600e düşüreceğim
aylık 310a yada 303 e geliyor
hatta bu sistemide alabilirsin daha güzel olur işlemciyi r5 1600af yapıp alırsan tadından yenmezPollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
önemli değil dostum forumdaki bir çok kişi yardımcı oluyor görmemişlerdir iyi forumlarknk eyw kimse yardımcı olmuyordu senin dışında çok teşekkürler