Dengeli beslenip bir de kardiyo yaparsan olur.Merhaba 15 yaşındayım 1.71 80 kiloyum yani baya bir fazlam var spor yapmadan normal öğünlerin çok aşağısında yiyerek kilo verilir mi yani yağdan gider mi?
Teşekkürler dikkate alacağımValla ben geçen yaz evde full yatarak 10 kilo vermiştim. Kalori sayarak kilo vermiştim ben şahsen. Günde 1000 kalori açık veriyordum. Kalori saymak için Fatsecret diye bir uygulama var. Onu öneririm. Birde kesin olarak şekeri kesmeniz lazım. Şekerle vedalaşın. Bu arada yazın verdiğim kilonun hepsini aldım. Amacıma ulaşınca saldım birden ve şuan 1.86 boy, 90 kilo. Şişman göstermiyorum ama kendim huzursuzum.
Hocam birde günlük almanız gerekn protein miktarını hesaplayın. Uygulama yediklerinize göre kaç gram protein aldığınızı da gösteriyor. Protein önemli hocam yoksa kasları kaybedersiniz.Teşekkürler dikkate alacağım
Alakası yok hocam. Tamamen nefis ile ilgili. Nefsi sağlam adam öyle bir şey yaşamaz. Şahsen çok yakın tanıdğım 1 sene önce az yiyerek ( daha doğrusu benim gibi kalori sayarak ) 120 kilodan 80'e düştü. 1 senedir de aynı kiloda.Az yersen sonrasında çok feci şekilde kilo alırsın. Atıyorum 80sin yemeyerek verdin. Sonra yedikçe 90'ı geçersin. Halin harap olur.
Hocam bu gün tatlı yediysen yarın onu dengele nedir ya? Bir şey bilmiyorsanız mesaj kasmak için yazmayın lütfen. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.Kalıcı kilo vermek için bu tarz yöntemler çok yanlış. 10 kilo versen bile sonrasında normal yediğinde bile kilo almaya başlayacaksın. Dengeli beslenmen gerekiyor ama bu sadece sağlıklı beslen demek de değil. O gün tatlı yediysen ertesi gün onu dengele mesela.
Dengele kelimesinden ne anladığını açıklar mısın mesela? "Şekeri kesin" diyen birinin bana bunu demesi çok ilginç...Hocam bu gün tatlı yediysen yarın onu dengele nedir ya? Bir şey bilmiyorsanız mesaj kasmak için yazmayın lütfen. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Şekeri kesmeden diyet yap bakalım. 1 ay deneyelim senle bunu. Ben şekeri kesicem sen kesme. Bir ay sonra Skinny Fat olarak buraya mesaj atarsın.Dengele kelimesinden ne anladığını açıklar mısın mesela? "Şekeri kesin" diyen birinin bana bunu demesi çok ilginç...