Neler Yeni

Az yiyerek kilo verilir mi?

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Konu yemekse eğer şu önerim dikkate alın.

Az yiyerek değil, yemek yeme şekliniz değiştirerek kilo verirsiniz.

Az yiyerekte yeme şekliniz değiştiriyorsunuz ne de olsa arkadaşlar. Önemli olan bunu sürdürebilmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Merhaba 15 yaşındayım 1.71 80 kiloyum yani baya bir fazlam var spor yapmadan normal öğünlerin çok aşağısında yiyerek kilo verilir mi yani yağdan gider mi?
Dengeli beslenerek zamanla kilo vereceksin meyve sebze ağırlıklı beslen karbonhidrat ve şekerden uzak dur bol su iç.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Şekeri kesmeden diyet yap bakalım. 1 ay deneyelim senle bunu. Ben şekeri kesicem sen kesme. Bir ay sonra Skinny Fat olarak buraya mesaj atarsın. :D
Yaklaşık 8 kilo verdiğim bir diyet sürecim oldu ve herhangi bir şeyi keserek kilo vermedim. Bugün tatlı yediysem ertesi gün onu dengelemeye çalıştım. Sürdürülebilir beslenme ile fit olabilirsin canım benim onu bunu keserek değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Sabah kahvaltı : 2 dilim yarım yağlı peynir, 1 veya 2 adet haşlanmış yumurta 5-6 adet zeytin veya yumurtayı yağda yapmak istiyorsan 1 tatlı kaşığı yağ bol yeşillik sınırsız 2 dilim ekmek(tam buğday çavdar tam tahıllı olabilir )

Ara öğün kahvaltıdan 2-3 saat sonra :
200 ml kefir vs ayran vs süt 2 tane ceviz veya 10 adet fındık veya çiğ badem

Öğle yemeği ara öğünden 2-3 saat sonra yine
4 kaşık kaymaksiz yoğurt 3 kaşık yulaf ezmesi 1 porsiyon meyve 2 tam ceviz içi veya fındık veya çiğ badem

Ara öğün öğle yemeğinden 3-4 saat sonra
200 ml süt ayran kefir
Yarım paket altınbaşak bisküvi var sade onlardan 1 porsiyon meyve

Akşam yemegi en geç 7
1 kase çorba farketmez ne olduğu tabii ki hergun kellepaça olmamak şartı ile :)
4 köfte kadar et (150 g) veya tavuk (200 g ) veya balık (250 g) haftada bir balık vücudun için baya iyi bu arada
Bol salata 1 tatlı kaşığı yağ ile
4 kaşık kaymaksiz yoğurt
1 dilim ekmek çorba yoksa icmiyorsan ekmek 2 olabilir 1 çorba =1 dilim ekmek

Gün içerisinde bolca yeşil çay icebilirsin çok faydalı ödem vs için min 3 lt su sade kahve sınırsız sade soda sınırsız kesinlikle hem sağlıkli beslenme hem kesinlikle fazla yağlari yüzde yüz bu şekilde atarsın he bide et yazdım ama akşam yemeğine ona sen yön ver 3 gün sebze 4 gün et yemeği şeklinde sebze olarak akşam yemeğinde her şeyi tuketebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunuda 43 kilo vermiş biri olarak yaptım kardeşim birebir test edildi yani vücut da 43 kilo olan yağ 16 kiloya kadar düştü birde :)

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Merhaba 15 yaşındayım 1.71 80 kiloyum yani baya bir fazlam var spor yapmadan normal öğünlerin çok aşağısında yiyerek kilo verilir mi yani yağdan gider mi?
kardeşim öncelikle boyum 1.88 bundan 7 ay öncesinde daha 17 yaşında 120 kiloydum 7 ayda günde 1 saat yürüyüş yaparak ve önceki yediğimin 5 te 1 ini yiyerek başta aç hissetsemde sonradan alışarak 7 ayda azmettim ve 150 kilo oldum dermişim.
şaka bir yana 7 8 ayda 40 kilo verdim şu an 80 kiloyum ama sadece yemek değil bu süreçte arkadaşların dediği gibi spor çok önemli ki senin benim kadar da fazla bir kilon yok dediklerimi dikkate alarak 1 2 ay içinde istediğin kiloya gelebilirsin diyorum .

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Önemli olan dengedir.
Eğer az yersen kile vermezsin.
Vücut az alıyorum der ve vücudunda depo etmeye başlar.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
evet.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
3 beyazdan ( Un Tuz Şeker ) uzak durduğunuzda farklılık gösterdiğini göreceksiniz

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
8 Öğün yemek yiyordum 114 kiloydum sanırım 4 öğüne düşürdüm 97 kiloyum, tabi ben de kas kütlesi olduğundan çok hızlı zayıflayamadım sen obezsen hızlı zayıflarsın. (Yeme şeklimi de düzelttim, normal de çok fazla karbonhidrat ve almam gerekenden fazla protein yerdim, şimdi yine almam gerekenden fazla protein alıyorum, ama karbonhidratı ve yağı düşürdüm, yeme şeklini de düzeltmen iyi olur, ama yediğinden az yersen tabi ki kilo verirsin.)

Top Bottom