Selam arkadaşlar. B450M S2H anakart üstüne bir sistem kurdum. Fakat ses sorunu yaşıyorum. USB'den herhangi bir ses aygıtı takamadım henüz ama jag kulaklığımı görmüyor. Ses üstünde devamlı çarpı var. Driver güncel diyor. Jagı taksam da takılı bir şey yok diyor.
Selam arkadaşlar. B450M S2H anakart üstüne bir sistem kurdum. Fakat ses sorunu yaşıyorum. USB'den herhangi bir ses aygıtı takamadım henüz ama jag kulaklığımı görmüyor. Ses üstünde devamlı çarpı var. Driver güncel diyor. Jagı taksam da takılı bir şey yok diyor.
Çalıştırı aç ( win+r)
" msconfig " yaz
" hizmetler " bölümüne gel
Tümünü etkinleştir.
" Tamam " de.
Pc yeniden başlatmanı sorucak sen de yeniden başlat.
Çalıştırı aç ( win+r)
" msconfig " yaz
" hizmetler " bölümüne gel
Tümünü etkinleştir.
" Tamam " de.
PC yeniden başlatmanı sorucak sen de yeniden başlat.
Evet diğer girişlere de taktım hiçbir şey gelmiyor. Fakat yeşil olan olmalı. Ben de tam buna baktım. Şunu buldum. DDU olayını biliyorum. Bunu yaparım. Ama söylediği driver neyin nesi? Bunu deneyeyim mi?
Adam driver'ı nerden bulmuş onu yazsaymış iyi olurmuş sadece. Ben ekran kartında da DDU ile aynısını yaşadım. Ta ilk driverlardan birine dönüldüğü zaman, her şey çözülüyor. Da ona kalmak istemezdim. Neden ben yaşadım anlamadım millet nasıl yapıyor kimse bi şey yazmamış çünkü. Şimdi onun verdiği eski driveri indirip DDU'dan sonra onu kurucam. Olucak herhalde. Hadi bakalım.
Sorun sanırım anakartın ses yongasında.. Şuan 20 liraya USB ses kartı aldık. (Erkek USB-Dişi audio jack) ses ve mikrofon çalışıyor. Şu olaylar bittikten sonra servise gönderip konuyu güncelleyeceğm. Arkadaşlar, ağabeyimin bilgisayarı var. Ses çıkışı olarak şu zamana kadar hep monitörün...
Nette tam benim sorunuma dair bi başlık bulamıyorum şuana kadar. DDU ile tekrar silip, manuel olarak Gigabayt anakartın indirmiş olduğum en son driverlarını elle kurdum, yine yok. Yine yok.
Eski bir sürümü denemeyi düşünüyorum. Benden başka kimse yaşamamış olamaz bunu bu anakartta. Nette çözüm bulamıyorum.