B650 Anakart Alınır mı?

Ucuza kurmayı hedefliyorsan değmez özellikle 30-35k gibi bir bütçe sınırındaysan. B veya daha üstüne ancak VRM'i daha sağlam istiyorsan gitmelisin ve gördüğüm kadarıyla ikisininde soğutması aynı.

İlk attığın b değil a620 bende b620 diye bir anakartmı var diyorum

İlk attığın b değil a620 bende b620 diye bir anakartmı var diyorum
Evet hocam farkettim konuyu güncelledim çok pardon:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi hocam ekran kartı 9060xt 16 gb olarak aldım, işlemciyi 7500f alıcam daha ram almam gerekicek mümkün olan en uygun şekilde am5 platformuna geçmek istiyorum bütçenin suyunu sıkıyorum şu an. İşlemci, ram, anakart üçlüsünü mümkün olduğunca 20bin bandını altında tutmaya çalışıyorum.
Ucuza kurmayı hedefliyorsan değmez özellikle 30-35k gibi bir bütçe sınırındaysan. B veya daha üstüne ancak VRM'i daha sağlam istiyorsan gitmelisin ve gördüğüm kadarıyla ikisininde soğutması aynı.

Evet hocam farkettim konuyu güncelledim çok pardon:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi hocam ekran kartı 9060xt 16 gb olarak aldım, işlemciyi 7500f alıcam daha ram almam gerekicek mümkün olan en uygun şekilde am5 platformuna geçmek istiyorum bütçenin suyunu sıkıyorum şu an. İşlemci, ram, anakart üçlüsünü mümkün olduğunca 20bin bandını altında tutmaya çalışıyorum.
o zaman a620

Overclock'la uğraşıp anakartın VRM'lerinin suyunu sıkmayı düşünmüyorsan MSI PRO B650M-B yeterli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,306
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri