Neler Yeni

Babam çok umursamaz birisi

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
Bu gün sınıfımda temaslı olduğum bir kişinin test sonucu pozitif çıktı babama durmu anlattım ve test yaptırmak istedim bir şey olmaz öleceksek ölürüz tarzı kelimeler kullanıyor babamı nasıl ikna edip test yaptırabilirim

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Baban aynı benim gibi biri. Hayattan bıkmış, umudu kalmamış

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Bu gün sınıfımda temaslı olduğum bir kişinin test sonucu pozitif çıktı babama durmu anlattım ve test yaptırmak istedim bir şey olmaz öleceksek ölürüz tarzı kelimeler kullanıyor babamı nasıl ikna edip test yaptırabilirim
bu tür insanlar hayattan bir beklentisi kalmamış ve yorulmuşlar. bu işin tehlikesini ve en azından senin tehlikede olduğunu söyleyebilirsin. dine inancı olan biriyse Tevekkül örneği verebilirsin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Baban haklı, test bir şeyi değiştirmeyecek ki ? muhtemelen yaşın 18 altında ve bundan ötürü ilaç vs. alamayacaksın.
Ha aile bireylerin için bir şey diyemem.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Doğal seleksiyon nasıl işliyor diyenlere ders niteliğinde konu. Öleceksek ölürüz ne ya?

Max imre

80+ Bronze
Bazen ara sıra benim babamda böyle ancak. Allahtan çok değil. Kendisi sağlıkçı olduğu için ''birazda bilime inanmak gerek'' demişti bana. Doğrusu ben şanslıymışım :).

Son düzenleme:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adam Nerdeyse Benle Kafa Dengi Umursamazlıkta Zirve Noktasın'Da. :D

Top Bottom