Çözüldü✓ Babama AMD'nin Kötü Olmadığını Nasıl Anlatırım?

5070 değilde 5070 Ti al deyip aradaki farkı kendi ödesin öyleyse, 9070 XT'nin rakibi 5070 değil sonuçta, 5070 Ti. Anlatmaya uğraşsan da boşuna uğraşmış olursun, eski bilgisayarcılar kendi bildiklerinden şaşmaz.
5070ti alan rtx 5000de alır

render falan almayacağıma ve 7-8 sene sonra satacağıma göre (ki o zaman 5070ti alsam da çöp olacak) sorun görmüyorum
valla hocam senin ne aldığın beni çok ilgilendirmiyor şahsen ben mfg ve ikinci el değer kaybı nedeniyle 9070xt falan almam gerekise 2 ay 3 ay bekler 5070 ti alırım yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En fazla RX 6800XT kullandım onda da yedim, bir ara RX460 vardı bir tek onda yemedim ama onu da kısa kullandım ondan olabilir. Eminim seneye 9000 serisiyle de wattman yiyenler konu açmaya başlar AMD de kronik çünkü.
bende en son 6800 de yedim bu arada. millet wattman bitti ehuheuh derken hemde. (ondan sonra 3080e geçtim amd elimi sürmedim)

arkadaşlar babam 15 senelik falan bilgisayar öğretmeni. rx 500-400 serisinden beri amd ekran kartlarına eline sürmedi. 9070xt gösteriyorum, onu alma 5070 al diyor. nasıl amd'nin daha f/p olduğunu anlatırım? eskisi kadar kötü olmadığını anlatırım?
Hönkürdüm:ROFLMAO:

En fazla RX 6800XT kullandım onda da yedim, bir ara RX460 vardı bir tek onda yemedim ama onu da kısa kullandım ondan olabilir. Eminim seneye 9000 serisiyle de wattman yiyenler konu açmaya başlar AMD de kronik çünkü.
5500xt kullandım onda bir kere driver çöktü
6650xt kullandım hiç yemedim
7600 kullandım hiç yemedim
6800 kullandım bir kere driver çöktü
Şuan 6900xt var hiç yemedim

Bu arada son yazan elemanların hepsi nvidia fan boy format atmayı driver silmeyi bilmeyen elemanlar hepsi
Biliyoruz ve yapıyoruz zaten de Nvidia almak varken neden çuvalla para verdiğimiz kartın 3-4 ayda bir sorununu çözmekle uğraşıyorum diye düşünüyorum şahsen. Sen karta 30 bin verir sonra hangi driver stabil diye ararım çöken driveri temizlerim yenisini kurarım falan diyorsan sen alabilirsin AMD.

Biliyoruz ve yapıyoruz zaten de Nvidia almak varken neden çuvalla para verdiğimiz kartın 3-4 ayda bir sorununu çözmekle uğraşıyorum diye düşünüyorum şahsen. Sen karta 30 bin verir sonra hangi driver stabil diye ararım çöken driveri temizlerim yenisini kurarım falan diyorsan sen alabilirsin AMD.
Bak üstüne alınan nasıl alınıyor 😂 hiç hangi driver stabil diye aramadım sadece 6800 kullanırken msı yazılımından yaptığım ışık ayarı olmuyor diye bir önceki sürüme geçtim 6900xt de de daha hiç öyle bir arayış içinde olmadım rx 5500 kullanıp kullanıp geliyorsunuz ya da hepiniz birbirinizden aynı şeyi görüp yazıyorsunuz

Geri