Honor 400 cok tavsiye ediloyor kullanmadığım için yorum yapamiyacağım falat a56 kullanıyorum bi bakabilirsiniz isterseniz.fakat kronik sanırım yüksek sesde hoparlör bi tık cızırdıyor birkaç kişiye sordum onlardada öyle.Evet arkadaşlar iyi forumlar babama telefon alıcaz 20 bin civarı kamerası iyi olsun uzun süre götürsün yeter diyor bu koşullarda ne alınabilir.
neden hocam biraz açıklayabilir misiniz?Honor 400.
bende honoru çok duyuyorum ne gibi özellikleri var hocam?Honor 400 kesinlikle a56 falan çok boş masraf gereksiz değmez hiç başka rakip bi telefonda düşünmüyorum hiç honora
nothing tasarımı çok kötü hocam kaliteli uzun süre götürücek bir şey arıyoruzÇok fazla harcamak istemiyorsanız 10k'ya Nothing Phone 1 ve Realme 12+ var. Ben anneme 12+ aldım. Kendim bile çok beğendim telefonu. Nothing daha iyi olur 10k bütçeye göre ve sizin isteklerinize göre. 20kya bilmiyorum daha deneyimli arkadaşların tavsiyesini alabilirsiniz.
Hocam aktif. Bir honor kullanıcısımneden hocam biraz açıklayabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende honoru çok duyuyorum ne gibi özellikleri var hocam?
Kamera açısından zaten çok daha iyi hele bi şey yakınlaştırcan diyelim zoom oranı 30 a56nın 10 samsung sfe serileri gibi onun dışında ekran çözünürlüğü heleki hızlı şarj özelliği 80 wat falan nedir batarya falan işte bu gibi durumlarda a56 daha iyi bile olsa zaten fiyatınında çk bokunu çıkardılar arada 3 4 farkada değmez aslabende honoru çok duyuyorum ne gibi özellikleri var hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: