Babama telefon önerisi

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
780
Evet arkadaşlar iyi forumlar babama telefon alıcaz 20 bin civarı kamerası iyi olsun uzun süre götürsün yeter diyor bu koşullarda ne alınabilir.

Çok fazla harcamak istemiyorsanız 10k'ya Nothing Phone 1 ve Realme 12+ var. Ben anneme 12+ aldım. Kendim bile çok beğendim telefonu. Nothing daha iyi olur 10k bütçeye göre ve sizin isteklerinize göre. 20kya bilmiyorum daha deneyimli arkadaşların tavsiyesini alabilirsiniz.

Honor 400.

Evet arkadaşlar iyi forumlar babama telefon alıcaz 20 bin civarı kamerası iyi olsun uzun süre götürsün yeter diyor bu koşullarda ne alınabilir.
Honor 400 cok tavsiye ediloyor kullanmadığım için yorum yapamiyacağım falat a56 kullanıyorum bi bakabilirsiniz isterseniz.fakat kronik sanırım yüksek sesde hoparlör bi tık cızırdıyor birkaç kişiye sordum onlardada öyle.

Honor 400 kesinlikle a56 falan çok boş masraf gereksiz değmez hiç başka rakip bi telefonda düşünmüyorum hiç honora

neden hocam biraz açıklayabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor 400 kesinlikle a56 falan çok boş masraf gereksiz değmez hiç başka rakip bi telefonda düşünmüyorum hiç honora
bende honoru çok duyuyorum ne gibi özellikleri var hocam?

Çok fazla harcamak istemiyorsanız 10k'ya Nothing Phone 1 ve Realme 12+ var. Ben anneme 12+ aldım. Kendim bile çok beğendim telefonu. Nothing daha iyi olur 10k bütçeye göre ve sizin isteklerinize göre. 20kya bilmiyorum daha deneyimli arkadaşların tavsiyesini alabilirsiniz.
nothing tasarımı çok kötü hocam kaliteli uzun süre götürücek bir şey arıyoruz

neden hocam biraz açıklayabilir misiniz?

Hocam aktif. Bir honor kullanıcısım
En tepe modeli olan magic 7 pro yu kullanıyorum
Honor telefonlarda en iyi olan şey arayüz diyebilirim
Sistem o kadar optimize çalışıyor ki heryerde yağ gibi akıyor.
Kamera konusunda f/p olarak rakipsiz hatta harcout diye bir portre çekim firması ile anlaşmaları var.
Sunduğu batarya ve işlemci özellikleride fiyatına göre çok iyi
Genel olarak f/p olarak en iyi marka
He niye ucuz diğerleri pahalı dersende
1 marka algısı samsungun bir adı ve pazarı var
2. Dış malzeme kalitesi f/p i,in kasayı plastik yapıyorlar
Zaten çoğumuz kılıfla kullanıyoruz dış kasa bence bu fiyatlarda önemli değil

Kamera açısından zaten çok daha iyi hele bi şey yakınlaştırcan diyelim zoom oranı 30 a56nın 10 samsung sfe serileri gibi onun dışında ekran çözünürlüğü heleki hızlı şarj özelliği 80 wat falan nedir batarya falan işte bu gibi durumlarda a56 daha iyi bile olsa zaten fiyatınında çk bokunu çıkardılar arada 3 4 farkada değmez asla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri