götürür7-8 yil goturur mu
götürür7-8 yil goturur mu
Monitor onerir misingötürür
monitörü atmıştım ya sistemi önerdiğim zamanMonitor onerir misin
bütçeni söylemediğinden tam bir şey ayarlayamadım
kasa vento işlemci 7 5700 yapılıp alınabilir![]()
LOOT V2 / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
LOOT V2 / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
kasa vento işlemci 7 5700 anakart b450 yapılıp alınabilir 23k tutuyor![]()
LOOT V8 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
LOOT V8 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
iyzico 500tl + %10/25 cashback ile bu monitör alınabilir
![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG249Q3R 23,8 inç Full HD oyuncu monitörü, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz Fast IPS panele sahip.www.gaming.gen.tr
Pardon reis eyvallahmonitörü atmıştım ya sistemi önerdiğim zaman
Kral rahatsiz ettim ama bu iyzico muhabbetini detaylica anlatma sansin var mi 18 yasinda giremiyoruz herhaldemonitörü atmıştım ya sistemi önerdiğim zaman
Sadece telefon numarası istiyor 15 yaşında ki kardeşime bile hesap açtımKral rahatsiz ettim ama bu iyzico muhabbetini detaylica anlatma sansin var mi 18 yasinda giremiyoruz herhalde
Kampanyalardan yararlanilabiliyo muSadece telefon numarası istiyor 15 yaşında ki kardeşime bile hesap açtım
EvetKampanyalardan yararlanilabiliyo mu
Uygulama uzerinden mi yapicam alisverisi onu anlamadim
hesap oluşturdun kampanyalara katıldın o hesaba bağlı tel noyu alışveriş yaparken iyzico ile öde dediğinde çıkan yere yaz kendi kartınla alışveriş yapUygulama uzerinden mi yapicam alisverisi onu anlamadim
Tamam parolapara da da mi aynihesap oluşturdun kampanyalara katıldın o hesaba bağlı tel noyu alışveriş yaparken iyzico ile öde dediğinde çıkan yere yaz kendi kartınla alışveriş yap
parolapara 18 yaş üstüTamam parolapara da da mi ayni
Dostum iyzicoyla razer mouse almaya calistim 1.2k fiyattan hic dusmediparolapara 18 yaş üstü